Jump to content
GIGN Forum

Steps Ups


Recommended Posts

Nu tad ir pagājis neliels laiciņš ( tiešām neliels ), un esmu sajutis vajadzību pēc divām komandām, tās būtu admichats un vote. Nu adminchats ir pats par sevi saprotama lieta un bieži ir situācijas, ka nevar tīri tāpat sarunāties ar kādu bez citu uzmanības pievēršanas. Un vote būtu vajadzīga situācijām vakarā, dažreiz sanāk spēlēt kautkādu cbble 2x2 un dažreiz iceworld 10x10. Šīs tākā ir divas komandas, kuras, manuprāt, man var uzticēt. Punkts.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Fake sudus nav taisijis un galvaa arii nekas nav sakaapis :) tatad REC,bet FAKE iesaku mazak ihackaa spelet vairak te laika pavadiit(lai gana zinu ka tapat pietiekami daudz laika te pavadi) :)

P.s. R... ja visiem saliks votes,tad mapcikls,kā tāds vairs nebūs vnk un būs tikai dd2,nuke,inferno,cpl_mill un aztec,......

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Rec ! Jo adminchats tochna katram vajadzīgs un vote tāpat.

P.S. Varētu pie reizes man arī uzlikt voti, ja tas nav grūti un nepieņemami.

P.S.S. Par to votemap - no manis votes uz def mapēm varētu gaidīt ,TIKAI, ja tiešām paliek maz pleijeru. Man patīk gign mapcycle kautgan nekad neesmu viņu izspēlējis no sākuma līdz beigām. votemapu lietotu tikai tādās situācijās. Un lai arī cik tas skumji nebūtu, kopš man piešķīra privilēģijas pubā ir bijušas vairākas situācijas, kad tiešam vote noderētu.( atbilde uz GoodMena editu)

Edited by R._
Link to comment
Share on other sites

:)

Atbalstu, lai šīs tiesības iedotu, bet galvā sakāpis čalim drusku ir. Pret mani,kad es spēlēju ar feik nikiem nevienu reizi vien jancīgi izturējies un muti brūķējis. Citreiz pilnīgi tā, ka gribās likt viņam gagu. :/ Bet kā admins-atbalstu- pilda visas admina funkcijas krietni. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...