deathangel00 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Sveiki,kur var nomainīt IPB ,kad reģistrējās ,tos noteikumus?? Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Kontrol panelis jau neeksistē... Un GIGN'ā jau 10000% šis jautājums nav apspriests... NOT!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Pa def`u Tev tagad vajadzētu man uzdirst par to, ka es krāju postus un, ka esmu stuuuulbs vai ko tamlīdzīgu.... Nebrīnīšos, ja tā būs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathangel00 Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 NOT!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Pa def`u Tev tagad vajadzētu man uzdirst par to, ka es krāju postus un, ka esmu stuuuulbs vai ko tamlīdzīgu.... Nebrīnīšos, ja tā būs... Uz ātro izskatīju ,bet neatradu un gignā ir tik ļoti daudz posti ,ka nevar atrast . Bet nu labi ,atzīstu mana vaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Admin CP -> TOOLS & SETTINGS -> Board Guidelines Atrodi tur logu ''Registration Terms & Rules'' un raksti kādus noteikumus vēlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now