Jump to content
GIGN Forum

Pavāri


Liztikz*
 Share

Recommended Posts

pelmeņu cepšana man ir pēdējā vietā, tādos gadījumos, kad vairs nekas cits nav palicis (tā ir reti, jo man parasti ir pilna saldētava ar gaļu). tāpēc neko īpaši tur ar pavārmākslas brīnumiem neaizraujos. vienkārši sametu uz pannas, jo ātrāk var ēst, jo labāk.

a vot, par manu pavārmākslu gan būtu te daudz ko runāt. kas es būtu par mednieku, ja nemācētu visādus gaļas ēdienus gatavot. tā es bieži vien visādus brīnumus uztaisu, jo man patīk eksperimentēt, jo sevišķi ar garšvielām. kojās dzīvojot, visbiežāk taisu kaut ko plovveidīgu, jo nav īpaši daudz laika. man ir līdzi gaļas konservi. izvāru rīsus, pielieku gaļu un piegāžu burciņu Ķīnas tomātu mērces (tās, kas ar apelsīniem).

vēl viens mans izgudrojums ir kotletes ar sieru. viņām interesanti ir tas, ka vajag notrāpīt to īsto siltumu, kad siers kļūst tāds staipīgs. ja par daudz karstas būs, izkusīs un iztecēs.

Link to comment
Share on other sites

Kotletes ar sieru izklausās labas.

Gribētos pamēģināt tādas uzmeikot,bet bail ka beigās tur tik putra man sanāks. :unsure:

Bet pelmeņi ar kausētu sieru pa virsu,vot tā ir štelle.

Mēli var norīt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...