Muhamed Alli Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 kr4 problema man jau 2. nedelu ir tada. Ka man sestdienas atnaks 3sms un norauj kkadu 1.80ls kreditu par to, kautgan es pats neesmu neko pasutijis. Tatad vienigais no kurienes tas var but ir "cik tu ilgi dzivosi" tas shits gign augsa, kip reklama. Nu neko biju apreibis kad izdomaju o japamegina btw problema ir tada, vai kads zin ka to shitu nonemt? + vai nevar par to webu kkur sudzeties? Vnk ievadi jebkuru reali stradajosu numuru un vinam vnk raus kreditu nost tas itka ir labi, varetu sliktu joku ar citiem izpelet bet nu cmooon :/ kredits pa pipelem p.s plz neparvietot, spama ari vissvairaak tie cilveeki sez un skatas topikus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Parasti šāda veida sms pakalpojumiem nebija jāapstiprina kāds kods ? Lai šo pakalpojumu atceltu, jums tikai jānosūta "STOP TIPS" uz 176. Edited May 30, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 (edited) nea tur bij ievadiet numuru, un tev uzrada kipas kapakmeni cik tu ilgi dzivosi p.s es jau kipas biju gatavs parakstities lai man tas entas stulbas reklamas nak pa sms, bet nejau tas ka rauj kreditu nost psc.... Edited May 30, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Vienemēr vajag izlasīt to kas rakstīts mazajos burtiņos. Takā jāņem vien lupa rokā Lietošanas Noteikumi Šis pasūtīšanas pakalpojums ir pieejams visu laiku. Katru nedēļu jūs saņemsiet padomu, 1 fona attēlu un 1 polifonisko melodiju par 1,98Ls nedēļā. Edited May 30, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Edit: 0,7lb ir krāns kurš raksta to pašu, ko es tikai ātrāk... Edited May 30, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 jea bet man jautajums ka to visu sudu nonemt? ka jau teicu es biju apsities tapec nelasiju, bet tikai spiedu x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Ak vai, mans posts nav sniedzis vajadzīgo info ? Ja nepalīdz maini nr XD Edited May 30, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ti popal Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Lai šo pakalpojumu atceltu, jums tikai jānosūta "STOP TIPS" uz 176. Lūdzu tev 0.7lb iedeva tiešu atbildi uz tavu jautājumu kā apstādināt tavu šitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 30, 2009 Author Report Share Posted May 30, 2009 jejeje tl nebiju pamanijis ka vins postu editoja x] tagad tik jadzivo un jagaida kas bus nakam 6dien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts