Jump to content
GIGN Forum

Velesanas


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Apkopoti gan tikai 3 iecirkņi, no kuriem 1 ir Bolderājā, taču rezultāti iezīmējās tādi, ka

ļoti iespējama ir koalīcija SC+LPP/LC+PCTVL.

piss2.gif:latvia:piss.gif

Link to comment
Share on other sites

Ja šleseru iebīdīs par mēru, un izskatīsies, ka viņš tur ilgāk par gadu varēs noturēties, tad mēs ar sievu plānojam emigrēt.

4 real.

Jūtu, ka vienīgā personīgā alternatīva ir pašam ienirt Latvijas politikas sūdu bedrē, bet to es vēl pagaidām negribu un netaisos darīt. Varbūt pēc kādiem 10 Kanādā, Austrālijā, Norvēģijā vai Zviedrijā nodzīvotiem gadiem.

Link to comment
Share on other sites

Fakts ir tāds, ka ir par 95% skaidrs, ka Šlesers ar Ušakovu var izveidot vairākuma koalīciju. Apsveicu visus zirgu staļļa galvā pistos pimpaušus, kas balsoja par LPP/LC.

Link to comment
Share on other sites

Tad labāk TP nekā SC/lPP/LC. nu psc.

pakaļā... ;/

Viss, ko es saki ir par tēmu, tizleni! :sparta: Ja godīgi, labāk SC, nekā TP, viņi vismaz aizstāv kautkādas sabiedrības daļas intereses - krievus, nevis tikai Kalvīti, Šķēli un citus TP kretīnus.

Link to comment
Share on other sites

:sparta: Ja godīgi, labāk SC, nekā TP, viņi vismaz aizstāv kautkādas sabiedrības daļas intereses - krievus, nevis tikai Kalvīti, Šķēli un citus TP kretīnus.

es nezinu kā tev, bet man jau liekās, ka ja pati Krievija (nu labi Krievijas vēstniecība) dod naudu SC un PCTVL, tad viņiem ir šeit kādas noteiktas nacionālas intereses. Tātad tu atdod Rīgu krieviem. idiots ibio.

Link to comment
Share on other sites

Šīs nav saeimas vēlēšanas, te nav liela starpība vai pie varas krievi vai latvieši. Es neatbalstu krievus, bet tadēļ arī neiešu ievēlēt kautkādu tizleni Kalvīti vai to loxu Ārgali. Tev liekas okey, ka tevi čakarē, galvanais, ka čakarē savējie?

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ?

Link to comment
Share on other sites

Ko tad krievi tādu var sadarīt pašvaldībās? Btw, nekur neteicu, ka pats balsoju par krieviem, es balsoju par JL. Bet priecāties par to, ka TP kautkur tomēr ir vinnejusi ir :blelohs: Lasikam krīze tomer nav iemācījusi neko, ka daži ir gatavi balsot par tādām aprtijām, ka LPP/LC un TP...

Link to comment
Share on other sites

nē, bet tiešām, cik liela vara ir Rīgas domē tikušajiem? tā ka redzam, ka ir diezgan skaidrs, ka saskaņas centrs būs pie varas, bet ko tas īsti nozīmē mums, nabaga letiņiem? Rīgas dome ir tak vairāk tāda kā saimnieciska organizācija. bet, atklāti sakot, es neesmu īsti skaidrībā par to un būtu priecīgs dzirdēt, ko tas sliktu mums varētu nozīmēt, divvalodību tak tāpat nevar ieviest šie.

Link to comment
Share on other sites

Es dzīvoju Valmierā, par ko es balsoju? Par to pašu TP, jo šī pati partija šeit līdz šim diezgan veiksmīgi ir darbojusies un tam pašam JL Valmierā mēra kandidāts vispār kaut kāds pajoliņš. Vispār ir arī atšķirība balsot par kādu partiju kādā raojnā vai Rīgā, pamosties taču, visur par mēru nekandidē Šlesers, Ārgalis vai Jaunups. Vēlētos atzīmēt, ka arī tikko minētais JL kandidāts Rīgā arī man tāds pats dīvainītis šķiet un JL kā partija vispār diezgan impozants bariņš ir.

Link to comment
Share on other sites

ag0ny,tu tiešām neesi gudrs. :D:D:D ej dirst,par taviem tekstiem var ne pa jokam apsmieties. :DD

Kas būs? Šlesers ar SC veidos kodolu,tā vietā ,lai LPP aizietu kopā ar Kristovski un JL pret SC,tagad Šlesers būs ar SC,un Šlesers varēs mierīgi apzagt mūs visus,un Ušakovam būs poh.

Bet ja būtu bijis otrādāk,tāds neks nenotiktu,jo Kristovskis tiktu par mēru un neko tādu neļautu darīt līdejam Šleseram. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...