DuH Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 a kaadeelj ne? toch zini, ka tas kejs ir ejoshs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 tas keys kad peerc originalo dodas lidzi, lai varetu vienam draugam pazinjai iedot, lai sis pateste speli, a ko tu darisi kad tas 10 dienas izies tad jau vajdzes $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) tb peec 10 dienaam man jaapeerk cd? ja peec 10 dienaam jaamaksaa abonents - ok, bet, ja jaapeerk cd, es taa nau ar mieru pox, iemet man PM ar kodu, iemeegjinaashu Edited July 23, 2005 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Atrada ka no cilvekiem izpiest naudu. Psc.. cuciba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 tb peec 10 dienaam man jaapeerk cd? ja peec 10 dienaam jaamaksaa abonents - ok, bet, ja jaapeerk cd, es taa nau ar mieru pox, iemet man PM ar kodu, iemeegjinaashu =/ es par kodu nezinu draugs man ar prasijas kodu, bet es nezinu cik ilgi sis speles utt. hmm koda 1 logs =] e74yrb-c9gx-parejais hmm =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 taa kaa esmu visas prasiibas izpildijis (paraadijis, kaa serveri uztaisiit ar amx, war3 modu un ranku, kaa arii kanaalu izveidojis, tad luudzu sniegt man pelniito atalgojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 taa kaa esmu visas prasiibas izpildijis (paraadijis, kaa serveri uztaisiit ar amx, war3 modu un ranku, kaa arii kanaalu izveidojis, tad luudzu sniegt man pelniito atalgojumu sazinies privati un kads tev server login stav viena tur faila remain vai ka vinjs saucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now