*jancis38* Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Sāksim ar to, ka mani rekomendē admini: Bullet, Teddy. Gribu iegūt gag tiesības TF2 serverī. Laikam nav jāskaidro, kādēļ es šīs tiesības vēlos iegūt savā īpašumā... Bet tomēr, apnikuši visi tie, kas nespēj savaldīt nervus un viņiem čatā jāieraksta kaut kāds sūds, kā arī Sherlock. Laikam vairāk nekas arī nav jāpiebilst. Par laikiem precīzi pateikt nevarēšu, bet dienā nospēlēju pāris stundas. Labi, paldies par uzmanību (jāiet močīt ar huntsman). EDIT: Galīgi piemirsās, ka tagad ir arī arena serveris, kuru būs arī jāiečeko, bet tiesības gribu iegūt main serverī. Edited May 26, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Vakar pirmo reizi sajutu gignā nepieciešamību pēc gaga, kad dark_lv, chucky un vēl kaut kāds malacis vislaik aizdirsa ēteru. bet ne reizi neesmu redzējis, ka kāds čatā sūdu rakstītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Es varu kko pateikt un par to nedabūt wārnu? Vispār lieta tāda, ka man ir gadījies tā, ka kamēr spēlē, daži labi naži (negribu jau viņus nosaukt vārdos...) visu laiku dirš kko pa mikrofonu... Nu labi, ir tādi kas normāli kko pasaka (atkal neko labāk neteikšu ), lai pahīlo vai ko, bet ir tādi, kas tiešām vnk kko muld, kas viņam tur kruts šodien noticis utt. Varbūt tev, macho, pirmā reize, bet man toč pāris reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 Nu jaatzīst gan, ka bieži neparādās čatā kaut kādi rupji teksti. Bet nu dažreiz gadās, un tas turpinās kādu mirkli, tas naturāli krīt uz nerviem. Bet nu ko gan ļaunu es ar to komandu varu izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ungagot visādus pidiņus, ko es nogagoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 Ja jau gag ir uzlikts, tad tam ir iemesls, vaine? Tad kāda jēga viņu ņemt nost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 btw priekš mic ir mute, tā kā ar gagu tu tikai varēsi čatu kontrolēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 Tie ir kā divi atsevišķi flagi? Bet nu vairāk es sliecos uz tiem, kas nespēj noturēt nervus, un viņiem kaut ko ir jāieraksta čatā. Pa MIC purkšķēšana ir reta, bet nu ir dažreiz... Nu var jau arī abus flagus uzlikt, visādi jau serverī ienāk. Šodien vispār bija unikums, kad tie divi krievi ienāca, pilnīgs čau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ok, bet uz nika vai steamid likt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2009 Author Report Share Posted May 26, 2009 Uz steam id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts