Jump to content
GIGN Forum

Tiesības Uz Gign Pub


R._
 Share

Recommended Posts

Sveicināti !

Tātad mani sauc Reinis, man ir 20 gadi. Spēlēju cs jau no tiem laikiem, kad Latvijā varēja spēlēt tikai tīklā interneta zālēs. Pirmā mape ko spēlēju csā bija de_nuke un ja kāds atceras tad arī biju admins tādā vecā serverī kā kompakts. Nezinu, kas par bezsakaru, bet tas tā.

Gignā spēlēju jau vairāk nekā 3 gadus. iepriekšējos statos man bija apmēram 1500 - 2000 nospēlētas stundas un šajos arī jau ir sakrājies.

Tagad kāpēc un kādas tiesības man varētu piešķirt, ja atbalstīs: 1) xgag, jo, kā visi zinām tad ir pavasaris un daudziem tas saistās ar mutes palaišanu, kas man nepatīk un es esmu par "tīru" puba čatu. 2) xslay, jo spēlējot cs sekoju visam līdzi un, ja ne pirmais tad otrais noteikti pamanu free fragus. šeit ietilpst arī žurkotāji un tie kas vienkārši neko nezin. 3) kick, tas būtu ieilgušiem free fragiem un tie kuriem vajag atpūsties.

Norekomendēs mani gan jau GooD'Men un vēl kāds.

rekur mani stati - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=487

Ar cieņu R._

Link to comment
Share on other sites

Tagad skatos ka ir topā prasīt acc :) Nu stundas Rrrrrr..... ir zolidas...gandriz pie 400h nav maz...Serveriii kluss un pratiiigs un ar stulbiibaam neizceljas...Neprasa jau arii neko daudz,un domāju ka sūdus nesataisīs...Vienīgi viņš spēlē laikos kad it kā adminu ir...Lai gana ļoti bieži ir tā ka adminu nav..

P.s. Taa kaa REC...Forumaa ariii nekadas stulbiibas nav raxtijis..

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

aka vienkārši nav rakstījis.

Tas tā, offtopikam :)

Un par on-topiku runājot, tā kā cs vairs nepspēlēju (un nedomāju, ka atsākšu), tad manu xg un xk (xvote?) var atdot šim censonim. Pubā manīts, sakarīgs čalis. Lai gan cik webā uzmetu aci, parasti serverī atrodas kāds admins + vasara tuvojas, visiem brīvāks laiks..

Anyway, ne man te gala vārds pieder :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...