alibi Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Tātad, drošivien jav no virsraksta nopratāt manu noobīgo problēmu. Lieta tāda, ka uzliku php fusion 7 uz servi. Protams visu uzinstalēju, saliku uzstādījumus, izveidoju savu dizainu utt. Bet lieta ir iekš tā, ka nekādīgi nevaru uz;likt citiem useriem admina, vaio moderātora statusu. Man viss kontrolpanelis ir skaidrā Latviešu valodā, bet vienalga jūtos kā ezītis miglā un nekādīgi nevaru atrast eisinājumu. Paldies ceru uz atsaucību.. :* Kiss ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Administratoru panelis->Lietotāju administrēšana->Administratori->izvēlies lietotāju un spied pievienot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted May 23, 2009 Author Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Redz.. tur tā lieta, ka tā mēģināju, bet man viņš tur nevienu neatrod EDIT: Visu atrod. Paldies.. Jā es točna esmu kārtīgs ezis Edited May 23, 2009 by alibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now