CreativeNemesis Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Sveiki visiem... gribēju tik uzzināt, vai jums arī ir problēmas ar ASPYR spēlēm ?? Jo man piem. pašlaik ir problēmas ar Stubb's The Zombie un Cold Fear... Gribeju zinat vai neesmu vienīgais ! Paldies ja uzrakstijāt kautko pa tēmu! ( es īsti nesapratu kur rakstīt , Te , Spamā , vai Problēmas un Risinājumi.... Sorry ja Messed up ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 tu sīkāk nevēlies aprakstīt? Kādas ir problēmas? Kur spēli nopirki? ect.. p.s. ja nēesi pircis, labāk šeit neraksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Es jav paprasiju sitam ASPYR Support group kas pa problēmu.. un zinu.... tad nezinaju un gribēju zināt vai kādam arī ir problēmas... ( un kāpec uzreiz sīkāk... ja es prasu vai kādam citam arī ir problēmas... ) ( un man ir DEMO ) Edited May 21, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now