Jump to content
GIGN Forum

Acc To Gign Server

Recommended Posts

11.07.2005.

Pieteikums.

Sveiki visi.

1. Taatad mani sauc Inguss [-=13=-] gadus vecs un speeleeju es ar nicku - tm.fly*-=LuCiann=- thumbsup.gif skills diezgan labz jo speleju cs 4 gadus godigi sakot labi maaku atskirt 4iteri no uuberpro playas =] P.S ceru nebuus aispriedumi ar to ka esmu 13 gadiigz jo citi cilveeki Ja nezin cik man gadi doma ka man kaadi 16 =] smiliez.de_2524.gifcool2.gif

2. Esmu admineejis - Dazados serveros bijushas gan lielas un mazaas tiesiibas zinu komandas pirms banoju raxtu demo vienmeer un nododu citiem adminiem tapeec domaaju ka ar admineeshanu probleemaam nevajadzeetu buut...[Apsolu suudus netaisii6u]

3. Takaa tagad ir iestajusies vasara centiishos buut diezgan biezhi =] .

4. Es veeleetos pagaidaam sakumaa : - slay - ja playeris [neiet mineet C4,Vai ir Free Fragz, vai arii ar necenzeetiem vardiem lamajas uz adminu.

- kick - Tapat sodiiit 4iterus ar diezgan skarbu kick vai arii ir afk.

-=slap=- nu ieprieks miinetejos vai arii seez baze galiigi nekustaas .

Mani var katru dienu atrast MIRC chanel #gign nick LuCiann vienmeer bushu =].

Saku jums LIels paldies par uzmaniibu [Gl | Hf .]

P.S Ar cienju LuCiann .

Pieteikums veltiits visiem CS.GIGN.LV Admintraatooriem. smiliez.de_265.gif

A un vel kada lieta ja man tas paliidzees Tad es esmu Labos draugos ar ownage,Bijach,n0nE.ownage[paziistu kaadus 7 gadus] Bijach un n0nE arii diezgan ilgi jo dzivoju Viena rajonaa ar vinjiem [Teika] smiliez.de_2524.gifwink.gif vienvaards sakot arii Visa Criminal klana m3mbus. Cereeshu kad sadraudzeeshos ar visiem cs.gign.lv adminiem.... 104.gif Par speleshanu serverii varbuut nicku nesat redzeejusi .Jo es loti reti speleju ,bet Saku no vakardienas speleet pie jums un es domaaju kad speleeshu vinemeer un ilgi jo labz loti serveris un loti skilled playeri =] wink.gif Ar daziem adminiem piemeeram ka Blood.H esmu labi sapraties un ar daziem playeriem arii ... smiliez.de_2524.gifbiggrin.gif [Cereeshu uz atbalstu]

Edited by -=EmtY=-

Sorry es uztraucos bisk raxtot un arii loti centoz =]]]] smiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifwink.gif Njaa a jus te nedod REC Vai ANTI????? Izvele ir jusu rokaasss =] smiliez.de_2538.gif Bet es centosisss spelet loti daudz serverii pedeejas 3 dienas jau speleju Man loti patiik shis serverisu n ir draudziiga tauta =]]]] ! wink.gifbiggrin.gif

Sorry es uztraucos bisk raxtot un arii loti centoz =]]]] smiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifwink.gif Njaa a jus te nedod REC Vai ANTI????? Izvele ir jusu rokaasss =] smiliez.de_2538.gif Bet es centosisss spelet loti daudz serverii pedeejas 3 dienas jau speleju Man loti patiik shis serverisu n ir draudziiga tauta =]]]] ! wink.gifbiggrin.gif

kaa jav es teicu-redzeets tu esi, bet man liekaas, ka bisku pa agru tu prasi... paspeelee veel kaadu laicinju, lai tevi vairaak vareetu iepaziit... paskaties pa forumu... un taadaa garaa...

Lab Dariishu tikai man nava pacietiiba es neesmu pacietiigz cilveeks =]]] ,bet tas taaa njaa var tas tieshaam bija paties texts =]]] wink.gifsmiliez.de_2524.gif Lab ja kas raxtiet mircaa /msg LuCiann =] GL thumbsup.gifcool2.gif Vieniigaiz ko vel paslaik luugtu lai kaads cit no Adminstraatoriem pekomeentee =] Tieshaam Loti centos !! devil.gif Ja kas es velaak bushu mirca ap kadiem pus 20:00 jo man tikai 19:00 beidzas darbs =] sad.gifsad.gifupset.gif

1-kart mums nav vajadzigi nepacietigi admini

2-kart mums nav vajadzigi admini, kas nemak argumentet savas atbildes uz citu cilveku jautajumiem

3-kart dziive ir pieradijusi ka nevar iecelt par adminu 13 gadiigu aspraati

4-kart mums nav vajadzigi jauni admini

5-kart mums tiesham nav vajadzigi jauni admini

vel kadi jautajumi? dry.gif

p.s.

skatos tagad mes esam jau adminstraatori

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...