-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) 11.07.2005. Pieteikums. Sveiki visi. 1. Taatad mani sauc Inguss [-=13=-] gadus vecs un speeleeju es ar nicku - tm.fly*-=LuCiann=- skills diezgan labz jo speleju cs 4 gadus godigi sakot labi maaku atskirt 4iteri no uuberpro playas =] P.S ceru nebuus aispriedumi ar to ka esmu 13 gadiigz jo citi cilveeki Ja nezin cik man gadi doma ka man kaadi 16 =] 2. Esmu admineejis - Dazados serveros bijushas gan lielas un mazaas tiesiibas zinu komandas pirms banoju raxtu demo vienmeer un nododu citiem adminiem tapeec domaaju ka ar admineeshanu probleemaam nevajadzeetu buut...[Apsolu suudus netaisii6u] 3. Takaa tagad ir iestajusies vasara centiishos buut diezgan biezhi =] . 4. Es veeleetos pagaidaam sakumaa : - slay - ja playeris [neiet mineet C4,Vai ir Free Fragz, vai arii ar necenzeetiem vardiem lamajas uz adminu. - kick - Tapat sodiiit 4iterus ar diezgan skarbu kick vai arii ir afk. -=slap=- nu ieprieks miinetejos vai arii seez baze galiigi nekustaas . Mani var katru dienu atrast MIRC chanel #gign nick LuCiann vienmeer bushu =]. Saku jums LIels paldies par uzmaniibu [Gl | Hf .] P.S Ar cienju LuCiann . Pieteikums veltiits visiem CS.GIGN.LV Admintraatooriem. A un vel kada lieta ja man tas paliidzees Tad es esmu Labos draugos ar ownage,Bijach,n0nE.ownage[paziistu kaadus 7 gadus] Bijach un n0nE arii diezgan ilgi jo dzivoju Viena rajonaa ar vinjiem [Teika] vienvaards sakot arii Visa Criminal klana m3mbus. Cereeshu kad sadraudzeeshos ar visiem cs.gign.lv adminiem.... Par speleshanu serverii varbuut nicku nesat redzeejusi .Jo es loti reti speleju ,bet Saku no vakardienas speleet pie jums un es domaaju kad speleeshu vinemeer un ilgi jo labz loti serveris un loti skilled playeri =] Ar daziem adminiem piemeeram ka Blood.H esmu labi sapraties un ar daziem playeriem arii ... [Cereeshu uz atbalstu] Edited July 11, 2005 by -=EmtY=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 nu dzeks serverii peedeejas dienas ir redzeets... bet vai nebuutu taka bisku pa atru uzreiz kickun slay? varbuut paspeelee veel kaadu laicinju un tad jav redzees... taas ir tikai manas domas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 izradaas mees esam admintratori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) izradaas mees esam admintratori nu tas ir kaut kas pavisam cits nekaa administraatori--> krutaaki Edited July 11, 2005 by Fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Sorry es uztraucos bisk raxtot un arii loti centoz =]]]] Njaa a jus te nedod REC Vai ANTI????? Izvele ir jusu rokaasss =] Bet es centosisss spelet loti daudz serverii pedeejas 3 dienas jau speleju Man loti patiik shis serverisu n ir draudziiga tauta =]]]] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Sorry es uztraucos bisk raxtot un arii loti centoz =]]]] Njaa a jus te nedod REC Vai ANTI????? Izvele ir jusu rokaasss =] Bet es centosisss spelet loti daudz serverii pedeejas 3 dienas jau speleju Man loti patiik shis serverisu n ir draudziiga tauta =]]]] ! kaa jav es teicu-redzeets tu esi, bet man liekaas, ka bisku pa agru tu prasi... paspeelee veel kaadu laicinju, lai tevi vairaak vareetu iepaziit... paskaties pa forumu... un taadaa garaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 zini, dazhi spelee 3 gadus, un tikai tad ieguust respektu... a tu spelee 3 dienas un prasi tik daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 nu tas gan ir loti patiess texts worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Lab Dariishu tikai man nava pacietiiba es neesmu pacietiigz cilveeks =]]] ,bet tas taaa njaa var tas tieshaam bija paties texts =]]] Lab ja kas raxtiet mircaa /msg LuCiann =] GL Vieniigaiz ko vel paslaik luugtu lai kaads cit no Adminstraatoriem pekomeentee =] Tieshaam Loti centos !! Ja kas es velaak bushu mirca ap kadiem pus 20:00 jo man tikai 19:00 beidzas darbs =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Lasi un raudi EDIT: tas, ka tu katraa no saviem postiem liec 37 smaidinjus, jau par kko liecina. Edited July 11, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Nee vnk tas taa prikolam =DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 nee - tas nav prikols ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Nesaprotu kapeecs srazu tu meigini aizvilkt uz dirs6anos ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Nav pohuj, cik smaidiņu liek? Ka tik pārējais ir sakarīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Nav pohuj, cik smaidiņu liek? Ka tik pārējais ir sakarīgs. Pareizi Gluzi manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 par tiem smaidiniem tak ir pilniigi po... pinky davai nepiesienes neesi mums taads bargais vecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 1-kart mums nav vajadzigi nepacietigi admini 2-kart mums nav vajadzigi admini, kas nemak argumentet savas atbildes uz citu cilveku jautajumiem 3-kart dziive ir pieradijusi ka nevar iecelt par adminu 13 gadiigu aspraati 4-kart mums nav vajadzigi jauni admini 5-kart mums tiesham nav vajadzigi jauni admini vel kadi jautajumi? p.s. skatos tagad mes esam jau adminstraatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Nu Lab saprotu ka varu aizmirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Nu Lab saprotu ka varu aizmirst nu re-tomeer stulbs tu neesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 6-kart skatos tev nav iekshaa puisiit, neviens uz paplates tev neko nepasniegs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=EmtY=- Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Kurs tad teica ka esmu stulbz?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Kurs tad teica ka esmu stulbz?" es gribeju teikt bet nepateicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 fly tu esi stuulbs es gan to pateicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 fly tu esi stuulbs es gan to pateicu no ok ok -SORY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 par to ka tu ieraxtiji SORY nevis SORRY pievienoju tev 10% warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts