rusty Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) k. uzmaucu vistu virs'u. tagat visus 'sortkatus laboju. dom'aj uzb'ast atpaka'l savu veco nod32. bet maita neiet. interes'e vai j'us prec'izi zinat kuru versiju un mby download linku var'etu iemest nodam? P.S 64 bitu vista. dabuju.. bla suda tilde. kr4 uzliku 2005. bet ne suda garumzimes nerada. valodu ar mainot. itka atpazist, bet rakstot radas: 'a..kr4 apastrofs. iek's rikiem nevar saprast kur ko mainit.. Edited May 17, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) dom'aj uzb'ast atpaka'l savu veco nod32. bet maita neiet. interes'e vai j'us prec'izi zinat kuru versiju un mby download linku var'etu iemest nodam? P.S 64 bitu vista. dabuju.. Sorry man nerāda tavas garumžīmes un es neburtošu kas tur rakstīts... EDIT: ko tu man te dirs? es vainigs ka nevaru salasit tavus keburus un kad lasiju vel nebiji editejis par savam tildes problemam? un nevari jau izlabot vnk bez garumzimem? Edited May 17, 2009 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 kads ludzu uzmet tam gailim warn. tak zb vina spams visur. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) ESET NOD32 Antivirus versiju 3.0 lkm atbalsta... tev kkadu kresio vajag? nokrekotu? varu pameklet ar labam atsauksmem EDIT: Tulit kkur nohostešu strādājošu krekotu, kas updeitojas Nu visp ja tu mani par gaili nesaukasi tad... EDIT: Ai lab njem Un tad ej te atradisi username un pass lai updeitojas, ja nevari atrast raksti es atradishu.... un beidz dirsties Edited May 17, 2009 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 (edited) vairak mani tagat kaitina tas, ka ta valoda nerubij. parinstaleju ofisu un tildi. pff...salasit ta varu ko raksta ar garumzimem bet pats uzdrukat nevaru. meiginaju visko mainit, bet neka... i'm opened for suggestions.. velak pastisos tavus linkus var uzlikt valodu briziem, bet tad klaviatura ir fucked up. random burti ar random garumzimem. pizgets. un izmainit ar nevar P.S paldies pa antivirusu. butu uzreiz uzrakstijis butu "paldies" nevis "gailis". tagat ir liels paldies. esmu nokaitinats jo 3h meiginu salabot garumzimes... Edited May 17, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now