Jump to content
GIGN Forum

Problema Ar Gta:sa Skaņām

Recommended Posts

Ka sapratāt no Topic Title , man ir Problēma ar GTA:San Andreas Skaņām , karoč ir tā , ka kad spēlēju, es dzirdu vai nu tikai 1 skanu ( Radio , ieroča skanu, kā skrienu vai motora skaņu ) , vai vsp nevienu skaņu..

Ja kāds zin kautko par to , vai pats ir saskāries - Lūdzu rakstiet un sakiet kas jādara lai būtu SKAŅA ! :D

Ja tas kādam var palīdzet , tad ar citām spēlēm man skaņu problēmu nava

Edited by CreativeNemesis

Bieži gadās, ka, īpaši lietus laikā, SA:MP pazūd skaņa. šeit būs 2 risinājumi, kā to novērst.

1. Risinājums

Dodies Start->Control Panel->Sounds and Audio Devices->Volume->Speaker settings->Advanced un pie "Speaker settings" izvēlies "Quadraphonic speakers". Pārbaudi vai skaņa vēl jo projām pazūd, ja pazūd, tad izmēģini 2. risinājumu.

2. Risinājums

Ja pirmais risinājums nelīdzēja, tad varbūt šis palīdzēs. Dodies tur pat, kur iepriekšējā risinājumā (Start->Control Panel->Sounds and Audio Devices->Volume->Speaker settings->Advanced), bet šoreiz izvēlies "Performance" tabu, nevis "Speakers", un "Hardware acceleration" pabīdi atpakaļ, līdz apakšā parādās "Basic acceleration". Pārbaudi vai skaņa vēl jo projām pazūd.

Ja ir kādi jautājumi, tad lūdzu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...