NEMsss Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Man sāka rādīties zilie logi, aizvedām pie meistara un teicām lai pārinstalē windu, bet viņš tikai sataisija un uzstasīja tā, itkā viss būtu pārinstalēts, bet viss palika pa vecam, tikai viss gaja normāli. 1. Man nestrādā openGL ( iejot Cs izmet eroru, ka nestrādā, bet piedāvā izmantot Sofwrae, bet sof ir vnk "lieliska vadība un gafika).Un parejas speles ar to pashu met arā, vai vispar nestradā. 2. Vel es meiģināju ieinstālēt Adobe flash player, bet man izmet NSIS eroru karo4 nevar palaist instalāciju. 3. Man rāda ka viss HD ir pilns , bet vispār neka nav (CS,MvA un MOH).Es apskatījos. ka lieki 80 gb ir Dokuments% Sett/All users, bet ieejot iekšā katrā mapītē ir pa 2 -3 mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Par 1 punktu ieinstalē v-kartes draiverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMsss Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Es jau neko nevaru uzinstalet Ev nu tiesham nevien nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Pārinstalē windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now