Jump to content
GIGN Forum

Acces

Recommended Posts

chau! Es gribetu palugt xban, jo ir paradijushies ljoti daudz cilveeku kas spele ar 4iitiem un es esmu tads kas var atskjirt norm playeri no 4iitera, bet dazhreiz ir ta ka nav pat neviena admina ar xb a xk neko daudz nepaliidz pec 5 min ienak ar citu nick un spele talaak biggrin.gif nu ta luk

es iedotu, jo:

1. bloodlord labi spele + nebaidas defuse veidot. (nav nacies redzet, ka vins tiktu slapots)

2. ja tagad man ta liekas 4iteru parak daudz nav, tad drizuma vinu buus vairak.

3. ka man vismaz liekas, ka XB nav tikai 4iteriem, bet ari maziem sovenistiski noskanotiem berniem (gan latviesiem gan krieviem), gan ari tadiem, kas floodo un vienkarsi uzvedas taa, ka jauc visu speli (ar to es domaju velmi kategoriski nereaget uz speletaju lugumu nemest atkartoti flash savejiem prieksa raunda sakuma).

Interesanti vienigi butu, ja bloodlord pateiktu kuros laikos nav adminu, jo tadi laiki serveri pastav. Piemeram vinu nav biezi no 07.00 - 10.00. Ja bloodlord butu viesis serveri ari tajos laikos, tad tas tikai pastiprinatu vajadzibu pec XB.

Nu ta man vismaz liekas.

bloodlord ir labais dzekinjs wink.gif biezi redzams uz servera un speelee great.

domaaju, ka vajadzeetu dot, jo tiesaam no pasa riit - ap 7 vai 8 - biezi vien ir taadi luni,kas sa4akaree visu speeli-ujn nav neviena admina...

GL blood thumbsup.gif

smile.gif ari pat pa dieni ir ljoti biezhi bijis ta ka nav neviena admiņa ar xb sad.gif un ir redzeeti visaadi diivainji, bet man tagad majas ir Inets un es speleju biezhaak pat liidz agram riitam nu tas kaa sanaak un kad spele pa nakti tad sanaak visaadi ljevie un spele kaut kadiem 4iitiem biggrin.gif

ban tiesiibas noteikti ka ir pelniijis.. speelee biezhi + arii labi, zin speeleetajus, atskjir chiiterus..

man liekas ka vinsh ir viens no tiek kandidaatiem, kursh zinaas, kaa riikoties atbilstoshaa situaacija..., nevis tikai chiiterus banojot

ir naacies banot playerus, pateicoties bloodlord'am, kursh iemineejas ka shamiem esot aizliegtas programas talkaa naakushas zaban.gif

P.S bloodlord ej straadaat tongue.gif

Edited by NighTMerry

atceroties macho postu par to, ka viņš ņems vērā manu viedokli (un es ceru, ka tā tiešām ir):

1. vajag dot xb

2. un pilnīgi ne tāpēc, ka spēlē tādā un tādā laikā, bet tāpēc, ka tiešām labi spēlē (eh, gadījums ar knakeri manī ir radījis neirozi unsure.gif ) un ceru, ka spēs labāk par mani atšķirt čīteru no tiešām laba spēlētāja.

Edited by Outlawz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...