bloodlord Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 chau! Es gribetu palugt xban, jo ir paradijushies ljoti daudz cilveeku kas spele ar 4iitiem un es esmu tads kas var atskjirt norm playeri no 4iitera, bet dazhreiz ir ta ka nav pat neviena admina ar xb a xk neko daudz nepaliidz pec 5 min ienak ar citu nick un spele talaak nu ta luk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 es iedotu, jo: 1. bloodlord labi spele + nebaidas defuse veidot. (nav nacies redzet, ka vins tiktu slapots) 2. ja tagad man ta liekas 4iteru parak daudz nav, tad drizuma vinu buus vairak. 3. ka man vismaz liekas, ka XB nav tikai 4iteriem, bet ari maziem sovenistiski noskanotiem berniem (gan latviesiem gan krieviem), gan ari tadiem, kas floodo un vienkarsi uzvedas taa, ka jauc visu speli (ar to es domaju velmi kategoriski nereaget uz speletaju lugumu nemest atkartoti flash savejiem prieksa raunda sakuma). Interesanti vienigi butu, ja bloodlord pateiktu kuros laikos nav adminu, jo tadi laiki serveri pastav. Piemeram vinu nav biezi no 07.00 - 10.00. Ja bloodlord butu viesis serveri ari tajos laikos, tad tas tikai pastiprinatu vajadzibu pec XB. Nu ta man vismaz liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 bloodlord ir labais dzekinjs biezi redzams uz servera un speelee great. domaaju, ka vajadzeetu dot, jo tiesaam no pasa riit - ap 7 vai 8 - biezi vien ir taadi luni,kas sa4akaree visu speeli-ujn nav neviena admina... GL blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 ari pat pa dieni ir ljoti biezhi bijis ta ka nav neviena admiņa ar xb un ir redzeeti visaadi diivainji, bet man tagad majas ir Inets un es speleju biezhaak pat liidz agram riitam nu tas kaa sanaak un kad spele pa nakti tad sanaak visaadi ljevie un spele kaut kadiem 4iitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 (edited) ban tiesiibas noteikti ka ir pelniijis.. speelee biezhi + arii labi, zin speeleetajus, atskjir chiiterus.. man liekas ka vinsh ir viens no tiek kandidaatiem, kursh zinaas, kaa riikoties atbilstoshaa situaacija..., nevis tikai chiiterus banojot ir naacies banot playerus, pateicoties bloodlord'am, kursh iemineejas ka shamiem esot aizliegtas programas talkaa naakushas P.S bloodlord ej straadaat Edited July 9, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 es jau stradaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 taa kaa bloodl. ir diezgan labi zinaams pro, tad jau driiksteetu. bloodl. tev gadiijumaa nav tiesiibas uz kaadiem 5 serveriem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 hmmz uz 5 nav varbut kadi 3-4 ir bet es jau nezinu vai veel ir citur nespeleju tagad tikai gigna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 (edited) atceroties macho postu par to, ka viņš ņems vērā manu viedokli (un es ceru, ka tā tiešām ir): 1. vajag dot xb 2. un pilnīgi ne tāpēc, ka spēlē tādā un tādā laikā, bet tāpēc, ka tiešām labi spēlē (eh, gadījums ar knakeri manī ir radījis neirozi ) un ceru, ka spēs labāk par mani atšķirt čīteru no tiešām laba spēlētāja. Edited July 9, 2005 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 out nenjem galva dazhreiz gadaas varu deret ka tev dazhreiz liekas ka es speleju ar aimbotu vai wh Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 da ko juus te varat dirst. protams ka jaadod xb. tas halviigais maita jaadomaa atshkjirs chiiteri no parasta idiota. over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts