rusty Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 nope. tas pats, kas ar dēlēm. ja domā dabūt dēli nost ar karstu nazi pieliekot klāt, tad pirms viņa norausies dabūsi iekšā sev visu, kas viņai bijis. piem dēles labāk ir atstāt, lai pieēdās un tad pašas nokrīt. P.S samuraij. ok. viņam visticamāk nekas nebūs. bet vienmēr ir kāds kas dabūn, lai arī domā, ka nekas jau nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 ja paliek galviņa, to tak var redzēt mazs melns punktiņš, man pašam vienreiz tā bija, ka palika galviņa, tad paņēma, uztaisīja anestēziju un izgrieza, bet tas bija, kad es biju sīks, nezinu, ko tagad dara. Btw encifalīts parādās tikai pēc 2 nedēļām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 gignam vajag medicīnas, skaistumkopšanas u.c. jaunas sadaļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 eu vecit man tieshi tapat bija... tik pirms kkur menesha... man tur tada taka pumpinja ka lai zin vai galva palikusi vai nav palikusi ieksha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Panjem lupu un apsties ibio. Tuvakajas dienas eju vakcineties pret eercem. Ta pote man tur stav jau kadus 3 meneshus for free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 Tuvakajas dienas eju vakcineties pret eercem. Ta pote man tur stav jau kadus 3 meneshus for free darīšu tāpat. Oki, varat slēgt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 tu vairaak nepardomasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 jāpatur vaļā topiks, lai pēc nedēļas varētu lasīt komentārus "bļe man kaut kā katru dienu galva reibst un ir sūdīgi... drudzis laiku pa laikam..." p.s. tas bija ļauni Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Kuili, ja tu pēc kāda laiciņa sajūties laimīgs, tad viss kārtībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Arī dedzinoša sajūta peņa galviņas rajonā urinēšanas laikā ir ierasta lieta un tam nav Nekādas saistības ar encefeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 11, 2009 Author Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Ak jā, aizmirsu piebilst, ka man ir pāris audzēji anālās atveres rajonā, esmu saindējies ar radiāciju, un mokos no mokošas caurejas pa muti! Close it Edited May 11, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now