Jump to content
GIGN Forum

Afigens Skils !


HUSEINS
 Share

Recommended Posts

1maa video sakums ir labs,bet domaju,ka tas jau kadam pieder! Talak 1majaa video caur smoke domaju ka tur ir WH vai pat AIMS! Tur ja ieskataas merkjis normali atlec uz galvu,domaju ka nekas nav tiiirs un maaksla ar WH un ja vel AIMU uzspelet un uztaisit muuvie nav nekakada MAKSLA! Bullshits1

Link to comment
Share on other sites

Nu skills labs.

Nedomāju ka tas bija wh.

Pirmajā movie sākumā bija normāli mīnusi,uz beigām tādi sūdi -2-3.

Link to comment
Share on other sites

Nevar jau īsti pateikt, jo mūvijos daudz lieatas nav kā īstenībā, piemēram dažreiz awp nerādās tēmeklis un izskatās bez zooma nošauts. Tikpat labi tur tas smoke savādāk pilnībā izskatās, līdz ar to možet skills.

Link to comment
Share on other sites

Lol, tagad visi rakstiits skills vai nee... Tak ir video sadalja kur var shito visu. A lol kaada mums dalja vai vinjsh spelee ar [] vai nee. Kuru tas kasa?

p.s - nav tur [] :superlol: Latvijaa jau taadu "fruktu" netruuks. Piemeeram mums ir eziic, kas prot ar nazi durt a tur - kautkas cits

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka viņam ir gadījušies daži gaļīgi fragi, nenozīmē, ka ir afigenais skils. Katram otrajam kurš aktīvi spēlē pcw ir daudz smuku fragu, bet ne jau visi uzreiz taisa tur movie. Kas labam spēlētājam šķiet nothing special, nūbam var likties wowowow, un otrādi.

http://files.filefront.com/5dglwmv/;8796524;/fileinfo.html <- labāks par šitajiem kopā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...