KpC Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 (edited) Ja kādam kompis nevar turēt mājaslapu dēļ interneta vai citu iemeslu dēļ, tad es jums varu piedāvāt kvalitatīvu mājaslapas hostingu par samērā mazu cenu. Internets: Par hostingu: Viss stāvēs uz Windows XP Proffesional. Vieta uz mājaslapas: 3GB Online: 99.99% (24/7) Trafiks: Neierobežots MySQL datubāzes: 15 Papildus fīčas: Var rediģēt php.ini pēc vajadzībām Cena: 5Ls mēnesī Papildus pakalpojumi: +5 datubāzes: 1Ls +1GB vietas uz mājaslapas: 2Ls Amxbans 5.0 uzstādīšana: 1Ls Psychostats uzstādīšana: 1Ls Dizaina izveide (PSD): 5Ls Dizana kodēšana (CSS+HTML): Sākot no 5Ls Skriptu izveide: Sākot no 2Ls Logo/banneru u.c. izveide: Sākot no 1Ls Ja vēlaties kautko, ziņojiet man pa PM vai skype. (Skype: braaleeni) Edited May 9, 2009 by KpC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerricо Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Sorry ja es kļūdos, bet ja kāds tā gudri parediģēs php.ini tad dēļ viņa nolohošanās ar kādu samērā īzī injekciju nevarēs gadijumā piekļūt visas, kas atrodas uz tava kompja?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts