Jump to content
GIGN Forum

Rīta Sargs


Recommended Posts

Labvakar!

Protams nekādu lielo razkladu domāju man te nevajag rakstīt, jo visiem tāpat ir skaidrs, ko es ar šo topiku vēlos palūgt.

Te ir mans iepriekšējais pieteikums uz tiesībām, bet nu dažādu iemeslu dēļ man tika atteikts. Domāju, ka kaut cik uzticību esmu ieviesis, jo kādu laiku jau adminēju uz gign'a csdm servera, nekādi pārkāpumi, nepatiesi bani nav fiksēti, sūdzējies neviens nav. Uzreiz pasaku, ka spēlēju vairāk no rītiem, retu reizi vakaros ieskrienu uz kādu karti. Nekādus oficiālus rīta reportus es parādīt nevaru, jo tas viss tiek ziņots mircā vai caur vēstulēm web'ā. Reģistrēts niks ir.

Stati

Vēlamās tiesības - xb, xvotemap.

Rekomendē - neuzplijos ar tādām lietām.

p.s. Tieši šāds pats komplekts man ir arī uz csdm, kas tiek veiksmīgi likts lietā.

Ready, steady, go....

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

es te nedaudz iekakāšu.. Man jau nav nekas pretī ja iedod tiesības kādam, bet man nepatīk teksti.. "prioritāte būs csdm" tad jautājums, cik ilgi? nedēļu? divas? pēc tam tāpat kapāsi pubā. Piemēram, zināms (vecs gadijums) - godie, kapāja, kapāja csdmā līdz brīdim... kad iedeva tiesības arī pubā. tad tikai dzīvojās pa pubu.. tagad jau labu laiku ir pazudis vispār. tāpat ir liela daļa csdm adminu, viņu vnk NAV.

btw, good luck ar tiesībām.? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...