Epix Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Čau! Mājās negribu lūrēt hoķi, iesakat sakarīgas vietas Rīgā, kur var noskatīties LV - RUS spēli. Būtu labi, ja kādas personiskās atsauksmes pierakstītu, kas tajā vietā tik labs. izņemot vecrīgu, galīgi nevelk turp. Edited May 3, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) Domāju ka būs nāvīgi skatīties hokeju Rīgā, paņem anteni un skaties ārā dārzā. Edited May 3, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Lido krasta ielā esi bijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ēm, kaut kur Rīgā atrodās tā hokeja līdzjūtēju fanu telts, bet ja es zinātu kur tieši viņa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 Nu man jau vairāk vajag vietu kur ar meitenēm pasēdēt un mierīgi palūrēt hoķi =] nevajag jau ālēties, tas citai reizei paliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Vecrīga FTW. Ok, alus padārgs - 2Ls/0.5l, bet man kaut kā tieši cilvēku pūlis velk un pēc tam uz krievijas vēstniecību Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Red Fred netālu no Reval Hotel Latvia. Ir projektors 2. stāvā, pīpētāju zonā. Nav šķaidīts alus, kā dažviet Vecrīgā. Maksā vidēji 2Ls/kauss, sakarīgi grauzdiņi, negaršīga kafija. Patīkama apkalpošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Trinity uz skolas ielas un 5ci vilki. Abos alu par 1ls var dabut. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now