Jump to content
GIGN Forum

Reason 4

Recommended Posts

Man ir jautājums .... Man ir Reason 4 (Mūzikas veidotāj programa), bet lai kvalitatīvi uztaisītu vaig elektriskās klavieres, bet protams man viņu nav :(. Tapēc prasu jums vai var kautkā uztaisīt via tas ir jau iebūvēts reason 4 ka klavieturas taustiņus var kautkā pārveidot pa klavieru taustiņiem vai arī ir kāds softs kas varētu likt domāt reason 4 ka klavietura ir klavieres un spaidot burtus,simbolus atiecīgi būtu kā klavieres

Cerams ka sapratāt manu ideju, jautājumu

lieto ableton live.. tur arī klaviaturu var spaidit defoultā. Bet nekas daudz ērtāks tas nav.. midi klavieres var nopirkt pavisam lēti, pērc kautvai lietotas, klaviatūra neko neatrisinās.

Edited by Reno

Apstīšos kas ir ar to ableton live, bet nez man liekas reason ir apjomīgas.

Un es domāju ka kautkā ar kādu, programu varētu partaisīt ka viņa iet ka klavietūra

Cik varētu maksāt parastākās varbūt 2-3 oktāvu sintizātors ar ko pietiktu, bez displejiem utt.

reasonam ir viens liels mīnuss.. neatbalsta vst :/

par klavierēm. tev nav obilgāti jāperk sintezators. tās sauc par midi keybords. reāli pats skaņu neģenerē, bet dod signālu tam pašam reason sintiņam kuru noti spēlēt. Jaunas maksā ap 100 ls tādas vienkāršās. vari ieskatīties te. ja negribas jaunu, meklē sludinājumos vai ebaya.

Edited by Reno

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...