Jump to content
GIGN Forum

Punšs


jerrico
 Share

Recommended Posts

Ir tāds zvērs ar salmiņu sūcams. Ja kāds ir ar punšu draugos tad varētu padalīties ar receptītēm :) Man te ieteica vīnogu sula + apelsīnu sula + šņabis + ledus + citrons, izmēģināšu, bet proporcijas konkrētas nepateica, pēc garšas vislaik garšot vai ir labs negribēsies, jo var sanākt ka aizgaršošos.. Tākā tuvojas prazdņiks gribas sataisīt ko tādu interesantu, kas arī labi gāž nost.

Tātād sakiet receptes + proporcijas būtu labi, bet rakstiet tikai tos ko paši esat provējuši, googli šeit nevajag

Link to comment
Share on other sites

Pa goglee,ja gribi precizas proporcijas :) Vopshem vacijaa piegaazaam arbuuzu pilnu ar shnjabi un ljavaam ievilkties :DD Pec tam mani no taa arbuuza ne uz mirkli nevareja dabuut nost :D Lidz atrubiijos ar visu arbuuzu rokaaa :DD

Re ku atradu arii bildi :)

Link to comment
Share on other sites

TAva recepte ir tiri ok. Pricnipa moci klat ari spraitu vai kaut ko citu mazliet gazetu. Loti labi iet klat sampanietis. Patiesiba - ar sulam nevajag aizrauties. Noteikti citrons. Labak laims. Labi daudz cukura. Paris piparmetru lapas samaltas ir vienkarshi ekselenti. Drosi lej klat ari alu! ISteniba alus ir punsha neatnemams elements! Alus vai smapis! Man liekas ar alu ir labak! Un sprite! Un cukurs. Un nedaudz snabis!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

ja meklee googlee tad meegjini veel 'bole'

vel labi der rums kaa stipraa baaze, jo nedod to alko garshu

un ka jau beefs teica random lietas jauc kopaa + kko gazetu un iisti nekas negarshigs nevar sanaakt. noteikti piemet sagrieztus augljus, kurus beigas apedot iedos galvaa vairaak kaa pati bole.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...