k34ups Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Dažu gadu laikā manas zināšanas ir degradējušās un nu jau esmu aizmirsis kā aprēķināt leņkus. Te ir links uz bildi, ja kāds lūdzu var pateikt kā aprēķināt, būšu pateicīgs. P.S. pats var nerēķināt man tikai gaitu vajag zināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Te ir links uz bildi, ja kāds lūdzu var pateikt kā aprēķināt, būšu pateicīgs. P.S. pats var nerēķināt man tikai gaitu vajag zināt. sinus uz kosinus! aizmirsu, kurs ir kursh, bet tu tak vel atcereis, ko tie divi darija, ne? Karoce - ja uzime rinka liniju ar radiusu 1 0,0 punkta un tad punkta x,y kordinates uz rinka linijas, kursh atrodas lenki alfa pret centru ir sin alfa, cos alfa vai otradi. aaa - bet tad tev vajadzes izmantot arcsin vai arccos, bet ir pieejams tangens alfa, kas ir katesu attieziba un tada gadijuma arctangens tev iedos lenki1 Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Bīfs visu sarežģī? še Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Thanks a lot Edited April 29, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts