JimBugA Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Tagad skatoties"Nekā Personīga" man sāk palikt bails, ka dzīvoju Latvijā... Tomēr es iešu balsot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Latviešu, un vispār ziņas kā tādas, ir kaitīgi skatīties. Ko tad šoreiz teica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 ždanoka uzdarbojās ar kautkādu itāli, par slimnīcu dienā 12ls.... krč vēl visādi sūdi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 davaj lai vel nodokli par seksu uzliek! vspar trakums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 piekriitu par balsošanu būs jāiet, svd var sanākt pamatīgi sūdi par to itāli vsp, wtf, ne valodu zin ,ne pilsonība ir, bet var kandidēt uz ep, sviests ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Neka personigi ir loti sudigs raidijums un man loti nepatik. Jo ipasi pec tadiem sizetiem ka papira karodzinu mesana miskaste un vel paris citiem. BEt zdanoka man konkreti kretinee! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ždanoka grib, lai nepilsoņiem dod tiesības balsot. ar to arī beigtos mūsu valsts pastāvēšana. skumji, ka vienīgais arguments, kāpēc par pctvl tiek balsots, ir tāds, ka viņi it kā aizstāv krievus. parādi man kādu krievu latvijā, ko vajag aizstāvēt. pat mūsu banānu republikā viņiem iet reizes 10 labāk, nekā pašlaik Krievijā, kur ir absolūts bezdarbs un nodzeršanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Īstenībā jau baigā pakaļā būs.. īsti pat balsot nav par ko.. SC ? wtf? šitos jau es noteikti negribētu redzēt pie lielās pults. 8,9 % ir gatavi atdod balsis par viņiem.. karočē superr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ir jabalso par TOP partiju, kura nav PCTVL vai saskanas centrs. Skiet, ka JL. Savadak bus dirsa. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Beefs tā arī darīšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now