aar4ijs Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 sveiki. varbūt kāds no jums zina kādu programmu telefonam, lai trenētu atmiņu/domāšanu? vajadzētu tādu, lai varētu trenēt saskaitīšanu / atņemšanu / reizināšanu / dalīšanu. protams nevis 1 + 1 līmenī. kaut ko līdzīgu atradu internetā, bet diemžēl, tā ir tikai caur internetu un datorā, bet man vajadzētu kko tamlīdzīgu telefonā. es lietoju NOKIA 5310 express music. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Sudoku nav kaut kas tāds? Kalkulators Edited April 22, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 nu ne gluži. sudoku tieši uzlabo loģisko domāšanu, bet es gribu uzlabot ātrumu darbību risināšanā. es gribētu tieši saskaitīšanu - atņemšanu - reizināšanu - dalīšanu. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Varbūt tad labāk ir mācīties? nekā stundās telefonu spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 nekā stundās telefonu spēlēt ejdirstejdirstejdirst NOMIRSTi p.s. http://www.google.lv/search?hl=lv&clie...ile&spell=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 hmm. nu īsti nav. es jau pats arī meklēju pirms tam googlē, bet neko tādu neatradu, tāpēc iepostoju. tā spēle mobīlajā varētu būt līdzīga šitai.. . bet tādu būtu labi dabūt tgd telefonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Pēc tiem ģēnijiem, kuri brīnās, kā no gigaherciem izrēķināt megahercus, no šitā es esmu totāli gar zemi. Desas "5 rindā". Saskaitīt tālāk par 5 iemācīties būs grūti, bet vienalga būsi pirmais čalis ģimnāzijā, ja vislaik vinnēsi 13 gājienos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now