`Ch3m!caL Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Man ir Sony Ericsson p1i, es dzivoju tuvu Latvijas Universitatei un kad mekleju WLAN connections man atrod kadus 8 LU pieslegumus ar dazadiem nosakumiem (LANET,eduroam,LU,LU-WIFI) un visi iznemot 1 man vispar internetu nenodroshina, bet LANET itka interenets strada, bet vienalga kada adrese gaju mani parmet uz LU majaslapu LINK un saka ka pietrukst programmas lai varetu pilniba izmantot. Talak es gaju skatities kadas tur programmas prasa un redzu ka tas visas ir domatas portativajam datoram... ko darit? un vai LU WLAN var lietot tikai no portativa datora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Lai pieslēgtos LU tev vajag savu lietotājvārdu un pass, ko saņem tikai LU studenti un pasniedzēji. p.s. eduroam nevajag neko instalēt, tikai jāieraksta nick un pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Ch3m!caL Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 vot eduroam es pat piekonekteties nevaru.. un neatadu nevienu vietu kur varetu nick un pw ieraxtit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now