OuTsOo Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Pirmo reizi problēmas ar acc. Tātad man ir amxbans un nika registrācija uzlikts...tātad kad nebija Nika registrācija uzlikta uz saita tad acc vel gāja caur amxbans a tagad nē. Amxbanos viss norādīts ideāli un pareizi....Un tad padomāju uzrakstīt kur user.ini paroli un niku tad iegāju serverī viss gāja ideāli!!!! Ko man darīt?Man vajag sataisīt lai strādātu ar amxbans...Kad ieraksta amxbanos adminu tad lai uzreiz uz servera iedotu acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Kad tu ieraksti to adminu vnk ieraksti konsole amx_reloadadmins un ja tev neiet acc no amxbaniem tad plugins.ini faila uzliec semikolu pie admin.amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
OuTsOo Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Meģināju rakstīt amx_reloadadmins nekā nemainijās... Uzliku semikolu arī neka nemainijās.. Ko darīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Tad kad uzliki semikolu nomaini mapi un tev plugins.ini jabut amxbans.amxx un admin_amxbans.amxx ierakstitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OuTsOo Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Sorry,problēma pie manis bija..Paskatijos servera konsoli raksta ka amxbans neatrod paroli tipa nepareizi..izlaboju un viss aizgāja Temu CloSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts