jerrico Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ir iespējams šo te rindu pagarināt uz leju nevis uz sāniem? Tā, lai visas lapas būtu redzamas nevis jāspiež sānos bultiņas? Lejā bildīte kā es domāju: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ak dievs, kapēc tu liec blakus, to ko tas nozimē. Es ar ikonām labi orientējos un pietiek vieta 20 ikonām un vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Neliec tik garus nosaukumus un saies tev vairāk. P.S. Izstāsti man kāds sakars šim topikam ar spama sadaļu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Nu itkā problēma jau tā man nebij... Bet bez nosaukumu saīsināšanas nekādīgi nevar? Par to saīsināšanu nebiju nemaz iedomājies TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts