Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Līdz 616 dienai visiem vēlams pārvākties atpakaļ uz Latviju, lai automātiski iegūtu Latvijas, nevis citas valsts pilsonību, jo 617 dienā plkst. 01:00 erepublikas laiks (11:00 - Latvijas laiks) tā tiks ieviesta. Ir atlikušas tikai trīs dienas, tādēļ nepiesakieties no jauna darbā, jo nevarēsiet aiziet no tā un ceļot atpakaļ uz Latviju. Ja atradīsieties kādā citā valstī, tad Jums tiks piešķirta tās valsts pilsonība.
Link to comment
Share on other sites

Kāds nevēlas taisīt augšā pats savu uzņēmumu? Ja ir vēlme, banka biezā kārtā izsniedz kredītus - vienkārši piesakieties organizācijā Latvijas Vestnesis.

Link to comment
Share on other sites

Ir nepieciešami eksportējoši graudu uzņēmumi (nē, tam obligāti nav nepieciešama eksporta licence). Jo augstāka kvalitāte, jo labāk. Ja ir vēlme, var veidot arī dāvanas, ieročus vai biļetes, taču graudiem vienmēr būs nepārtraukts pieprasījums neatkarīgi no situācijas valstī.

Link to comment
Share on other sites

Jo treniņkaros mēs dramatiski paceļam gan iedzīvotāju wellness, gan EP. Tas ir pats labākais kas var būt. Un ja mēs iesaistītos WW3, mūsu ietekme būtu ļoti niecīga, un tie ir arī lieki izdevumi (par biļetēm un ieročiem).

Link to comment
Share on other sites

Jo mums nav ar ko iesaistīties. Tikai šobrīd tiek formēta armija.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...