Max Payn^ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Nu tad ta man ir vajadziiiga paliidziba sakaraa ar jautaajumu .dem files ka var parveidot .avi failos un ar kaadu progu Respektiivi es gribu uztaisiit filmiinju!!! Es ceru ka sanaaks:) Ar kadaam progaam tas buut loti labi paveicams? Ja nav par apgrutinaajumu izpalidziet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ir ok nesatraucies apkaart radosh ganu puulks gan kaads paliidzees ne ! Veiksmi Jaunradee ! Pallma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 forsh radoshais shits. tev shito vajadzeeja probleemaas likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 un izmantot search... pilns forums ar shitiem topikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 un ir arii guugle un veel milhons visaadu shitu, kur to var atrast ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 (edited) izmanto fraps un peec tam progu bmp2avi vai arii bija kkaads cl_avidemo 30 vai kkas taads...nu kr4 es domaaju, ka esmu tevi uzvedis uz pareizaa celja un taalaak tiec pats Edited June 29, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Ar Fraps smird. Skatoties demku "startmovie <name> <fps>" / "endmovie". Tālāk liec bildīšu gūzmu, kur vien vēlies. PS - "cl_avidemo <fps>" ir uz Q3 engine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 to bilzhu druuzmu var paarveerst par avi ar bmp2avi progu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Vai VideoMach... vai Quake Video Maker, vai vēl sazin ko, kas to pašu dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 a vel krutak ir novietot digitalo voto vai video kameru pie monitora un filmeet hi hi. Baigais pluss sadai profesionalai ricibai ir fona muzikas vieglaka iestarpinasana un personigo komentaru skala izkliegsana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 vieniigais ja nav lcd monitors tad frekvence meedz kost aciis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 a vel krutak ir novietot digitalo voto vai video kameru pie monitora un filmeet hi hi. Baigais pluss sadai profesionalai ricibai ir fona muzikas vieglaka iestarpinasana un personigo komentaru skala izkliegsana. khehe, un plus veel muuvika nosaukuma beigaas vareesi pierakstiit "documentry" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 (edited) Nu tad ta man ir vajadziiiga paliidziba sakaraa ar jautaajumu .dem files ka var parveidot .avi failos un ar kaadu progu Respektiivi es gribu uztaisiit filmiinju!!! Es ceru ka sanaaks:) Ar kadaam progaam tas buut loti labi paveicams? Ja nav par apgrutinaajumu izpalidziet!!! ja esi slinks un daudz negribi kjeepaaties vnk novelc Fraps un paarveido .avi Ja esi kkas vairaak vai arii apnjeemiibas pilns iesaku Video Mach vai Vegas Edited July 2, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now