SuperRembo Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Vai ir iespejams akvarija zivis iegadajies ar piegadi ? Vieteja zoo veikala nava zivju kuras mani interesetu, a tante google tikai katalogus meta ara, nekadu akvarija zivju shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 reāli kādas zivis? parasti iekš zoo ir ~3ls viena. ja gribi ko foršāku , tad kautkā jānoķer vai mistiski jāsūta. reāli atrodi kādu čomu pie sarkanās jūras caur myspace un pasaki lai šis atsūta...beigtu. mby izdzīvos bet drīzāk beigtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 Eu nu kamoon Tad ir vel viens bistams savienojums plana gailitis+5vistinas+? vel kadas sugas viena akvarija. Bet problema ka vieteja veikala nava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 Taka nedzivoju Riga un tuvakaja laika nebraucu nevaru neko nopirkt pats. Es pats vel domaju kadu kombinaciju zivju izveleties, 100 l Akvarijs pagaidam tukss vientuls skats :/ Mja nebiju pat iedomajies ka LV pasutit personigi kadu zivi ir tik gruti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Zinu ka mes pasutam kkur no pures pues... apmeram 100Ls tonnā karpas maziņās... karoč, ja Tev vajadzēs... Atradīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 Es labak gribetu neonus un Betta splendens Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Man mamma reiz stāstīja, ka zivis dzīvo upēs un ezeros. Saroc dārzā tārpiņus, liec makšķeri padusē un soļo pēc lielā loma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 central tirgu var nopirkt dzivas karpas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Man patīk taustīt reņģu spuras. Mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 es jau savacu kombinaciju ko iegadasos thx par palidzibu kuri palidzeja zivtinas savakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 popularitaati megini atgut ko wL savaacis? zivis pa pastu nesuuta, vismaz ne tadas, ko var turet tik mazaa akvarijaa un to noteikti neuznemsies Latvijas pasts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts