Psihoner Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Pasakiet kaa lai uztaisa lai teiksim pogas vienalga kaada vietaaa, vai ir jaaraksta kooordinaates vai kaa , piemeeram s pogas gribu preik6 web dizaina taaka gigna aug6aa vienu peec otrasss... kaa lai to dabuu gatavu ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Šeit tas dabūts gatavs ar tabulām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Nu varetu paskaidrot kas taas pa tabulam un kur vinjas var dabuut un no ka vinjas sastaav, kaa var uzmeistarot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Nekur nav jādabū, jau ir. <table> <tr><td>bla</td><td>bla bla</td></tr> <tr><td>asd</td><td>qwerty</td></tr> </table> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 (edited) Eu bet kvacky zin ci ktur nesmuki sanaakk.... kaa lai pievieno piemeeram lai pogas kusteetos un tml ? Tur snaaak parasts fufelis kaa wordaa taisott tabulas ljoti nesmuki ... kaal ai izvedo smukas ?Jaa es vel uzraktu border=1 vispaar sanaak pretiigi kaal ai smukas taisa ? Edited June 26, 2005 by Psihoner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Tāda zināšanu nasta tevi vēl var nospiest, jo vispirms derētu apgūt, kā vispār kaut ko salikt pa vietām. Un ar tabulām to vairs nedara. Bet pačukstēšu "0". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Kacvacky jaaa interesanti ko taa "0" noziimee ? Un zini tu atveri man vel vienu teemu kuru gribeju nako6o apskatiit , kaa var salitk visu pa vietaam lai buutu noteiktaas vietas virs kur es gribu , es jau maaku align=center ... Pasaki ka es varu teiskim taamjus uztaisiiit un vai ir gatavas templates Ne jau FRames bet kaal ai pasaka lai vienkaar6o nozogojumus taaka uztaisa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 tev ir pienacis laiks izlasit kadus basic manuaaljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 vaajpraats. taadam tak nav jeegas atbildeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts