KickAll Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Labdien Visiem. Man uzrādās tādi jautājumi.... 1)Uz kā turēt HTML,CSS saitu? 2)Es tā padomāju...Es ar Photoshop Cs3 sataisīšu Dizainu un ar Dreamviewer to nokodēšu un sanāks saits..Bet kā lai tos komentārus taisit,lai varētu kāds pievienot? 3)Vai iespējams Ar Phostoshop cs3 sataisīt dizainu un nokodet un to uzlikt uz Php?Tas strādās vai nē? Turēšana Servera? 1)Mana interneta ātrums ir : Download 0,73mb/s Upload 0,44mb/s P.s Mēriju ātrumu speedtest.net Vai iespējams turēt kautkādu Zombie serveri?Lai nebūtu lagi...? Vel nomēriju Ātrumu interneta speedtest.lv Tur sanāca : AugšupLādes ātrums 463.98 kb/s Lejuplādes ātrums 4.53mb/s Edited April 3, 2009 by KickAll Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 2)Es tā padomāju...Es ar Photoshop Cs3 sataisīšu Dizainu un ar Dreamviewer to nokodēšu un sanāks saits..Bet kā lai tos komentārus taisit,lai varētu kāds pievienot? 3)Vai iespējams Ar Phostoshop cs3 sataisīt dizainu un nokodet un to uzlikt uz Php?Tas strādās vai nē? 1) Uz webservera. 2) Vajadzēs izmantot kādu valodu ar kuru sazināties ar datubāzi (MySQL/PgSQL/flat file/etc) un veikt visas pārējās darbības, piemēram, PHP. 3) Ar PHP tev būs jāpieprogrammē vajadzīgās lietas un ja to izdarīs tā kā vajag, tad strādās (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Nu par web serveri es sapratu..Bet tieši kādu derīgāk izmantot Appserv? Nu skaidrs..Bet par Ping gribu zināt vel atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Par ping'iem utt nebūšu pietiekami kompetents (: Webserveri izmanto Apache vai Lighttpd un PHP (FastCGI FTW), un MySQL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 vienkāršāks variants - xampp Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Paldies Jums Man tāds jautājums vel uzradās?Vai ir tāda programa vai instalācija kā php?Piemēram uzmet failus un tev ir Php saits...A ir tāda tikai kā html? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ... PHP, HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Skaidrs Bet gribetos par ping zināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now