Jump to content
GIGN Forum

Torrent Tracker


Arejs
 Share

Recommended Posts

Čau... Kā jau visiem zināms, Latvijā piedzīvots smags trackeru noriets... Man paveicās, ka burtiski pāris minūtes pirms reģistrācijas slēgšanas paspēju pieregoties diezgan labā Skandināvu trakerī ar 50 k useriem... Bet problēma tāda, ka es ar savu mDSL netu nevaru uzturēt normālu ratio... Tādēļ piedāvāju kādam, ar labu uploud ātrumu, iedot savu login un pass, un mēs varētu dalīt šo accountu... Labums jums, protams, ir tāds, ka varēsiet vilkt visu no turienes (diezgan labs staffs tur ir), tikai jums būs jāpaseedo, lai mūs neizmestu laukā... Kāds vēlas? Lūgums pieteikties kādam ar tiešām labu internetu.... :thumbsup:

Porno arī ir pieejams lielā klāstā :muahaha:

šeit var apskatīt trakeri...

EDIT: viens pieteicās. ja nu ar viņu nesanāks, tad vēlāk šo atsvaidzināšu, bet pagaidām, paldies par uzmanību.

Edited by Arejs
Link to comment
Share on other sites

Ka ar ratio fakeri?

Pats gan neesmu lietojis un nezinu ka tieshi tas darbojas, bet daudzi mani pazinas to lieto. Kamer uzturi normalu ratio, aciis nelec, tikmer viss ir kedaa. Iespejamiba, ka Tevi uzraus trakera vadiiba ( ja trakeris ir liels) ir minimala.

Edited by mephisto
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tā kā es esmu tur labs sīderis (jee rait, ratio fucker FTW), mani apgreidoja par power user un iedalīja 5 invaitus, so, ja kādam interesē invaits (trakerii ir 50 k useri, normaals staffs), tad mēs varētu samainīties ar invaitiem, ja jums ir ielūgums arī kādā normālā trakerī...

Edited by Arejs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...