Jump to content
GIGN Forum

Davai Smaucamies Pokeri


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

jukka ar atskatijies "21"

tak tur fuflo būs ar reiķināšanu. reāli apšaubu vai bīfam ir tāda smadzene, lai tik ātri paspētu sareiķināt procentus atvēlētajā laikā.

un vnk sistēma ko izštukotu ar drīzāk izgāstos - ganjau tie saiti zin kā atkos piparus, kas cenšas viņus appist, jo savādāk tādas adreses nebūtu.

Link to comment
Share on other sites

tajā te pokerstrategy kur dod haļavnos 50$ ?

Un tu vēl man gribēji aizrādīt par nekompetenci pokerā? :) Kā tu teici, gudri dirst nav malku cirst?

Ja kaut ko beigās sarunāsiet, būtu interesanti dzirdēt par rezultātiem. Ja mēģinājums izdosies, labprāt pats joka pēc piedalītos.

Link to comment
Share on other sites

rusty ar filmu te nav nekaada sakara. galvaais ir smadzenes , rekjinaat ir pats vienkarshakais , tu saki nepietiek laika , reali kartis ir maz un pietiek ar 5 sekundem lai pateiktu cik vajadziigaas kaartis ir kavaa kuras var iznaakt. vel 2 sekundes lai sareizinatu ar 2 un iegusti procentus , kaa jau teicu easy. ja ir vismaz 5 klashu izglitiba un proti reizinaat. blackjackaa protams tas ir daudz gruutaak jo tur jaareekjina ir pilnigi visu laiku kad noliec karti panje kad samaisa kartis un jarekjina kas iedodas vel citiem utt utt. katraa zinjaa reekjinashana aiznjem kautkur 5-10 sekundes. piemers. tu speelee pret 1 chali , tev rokaa AcKc. galdaa Jc10c2h. tevi glaabj jebkursh Q lai sanaktu straight , vins var iedoties turnaa vai riveraa tas ir reiz divi. un jebkursh c(clubs) no 13 kartim kavaa palika 9 clubs. katra karts ir 2%. tev ir 18% ka turna iznaks clubs. un vel 18% ka riveraa , tev ir 36% ka iznaaks clubs , vel tevi glaabj daama , 4 damas = 8% turns river x2 = 16% 36+16 = 52% ka vineesi , protams pretiniekam var but vajas kaartis un tevi vel var izglaabt A , K 3A kavaa = 6% x2=12% 3K kavaa 6% x2 = 12% +12% = 24% un kopaa sanaak 52 + 24 = 76% ka vinnesi :) turns droshi vien iznaks kautkads 8h un 76/2 = 38% ka riveraa iznaks vai nu dama vai clubs.

vienakrshaaks par vienkarshu.

man sakumaa bija gruuti izmantoju pat specialus procentu kalkulatorus (Poker Odds Calculator) pokeram domatus. bet pectam sapratu ka vini straadaa taapat un saku rekinaat pats tagad , kaa jau teicu tas aiznjem 5-10 sec.

protams es zaudeju un diezgan daudz situacijas kur teiksim AA vs 22 flops A28 turn 5. (chalim ar 22 ir 2% kav vins vinees , jo vinu var izglabt tikai viena kaarts - 2 ) un iznaak 2. :)

vbyuer , jaa 20 easy jautajumi. bet tur pietiek tikai ar 1 kljuudu lai aizietu dirst ar visu savu accountu un 50$. un vel jaieklaujas laikaa.

anyway tikshu pie naudas doshu zinu.

iechekoju guuglee es nelasiju bet varetu but tas pats ko es stastiju

Edited by jukka
Link to comment
Share on other sites

jukka, varbut es esmu vecmodigs speletajs, bet es nezinu kapec sitada situacija janemas ar rekinsasanu, lai mestu nost nutt flush un brodway drawu ir jabut bisku aptauretam. protams, ka var but gadijumi, kura var ari mest nost (turnira tuvojas burbulis), bet parasta spele nav jarekina, lai zinatu, ka call ka minimums vajadzigs

Link to comment
Share on other sites

nu lol tas ir tikai piemeers lai eertaak varettu paskaidrot rekinashanas sisteemu , protams situacijas var but daudz un dazhadas , pec katras kartis galdaa procenti jaapaarreekina utt utt , tas bija tikai piemeers lai vieglaak pateiktu. varbut visadi "draw" "gatshot" "open ended" utt utt rekjini un viss.

es pokeru saku spelet vasaraa , no 0 (saaku ar freerollu) nedeljas laikaa tiku liidz 1600$ sakot no 5$ SNG beidzot ar 5/10 cash games. viss bija baigi labi liidz briidim kad apsedot pie "krutajiem" kur chali spelee nevis uz kaartiim bet pret speeleetaaju un ar skillu un poh kadas tev vai vinam kartis , vins tev liek domat to ko vins grib lai tu domaa.... tur es arii paris stundu laikaa no saviem 1600$ tiku liidz 0$ :) pectaa laika spelejis neesmu vairs , mani nervi to nevareja iztureet :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...