Jump to content
GIGN Forum

Gign Memberu Ikdiena


dyversant
 Share

Recommended Posts

tatad izdomaju uzcpet topiku, kura atrs kas velas apraksta savu darba ikdienu.

ideja tada

apraksta kur un kā strādā

darbavietas apraksts

amata apraksts

vēlami kādi foto un ja pavisam staipam, tad video.

nu tādi boļe meņe apjomīgi lai ir ko palasīt.

pats domāju par savu 4 dienu darbā iemest info :)

Link to comment
Share on other sites

kādreiz bija jautrāk, bija ko darīt, tagad līdz mēneša beigām strādāju pirelli keypoint un šobrīd uzdevums ir demontēt visus eļļas pumpjus, instrumentu stendus utt, īsāk sakot jāvācas ārrrrrrrāā!

Bet anyway normāla darbdiena - kādas 5-10min pirms 9 ierodamies darbvietā, atslēdzam signalizāciju, pie sevis nolamājamies cik auksti atkal, ieslēdzam gaismas,kompi, aizpīpēju cigareti, uztaisu kafiju un gaidu, kad kompis būs ieslēdzies, atveru riepu sarakstu, atveru ie, ielogojos noliktavas lapā, atveru pkp lapu un trešajā tabā atveru eradio.lv, ieslēdzu swh, ieslēdzas, sāku browsēties par forumiem, īsāk sakot - SĒRFOJAM INTERNETĀ! je. Noklausamies swh līdz ~11 un pārslēdzamies uz swh rock un gaidam klientus :) Kautkā tā ^_^

P.S. Kompis ir piešķirts pabriesmīgs un der vienīgi flash spēlītēm/ziņu lasīšanai ^_^:ermm:

600k.bmp

post-1218-1237365063_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ф, mana darba diena ir lieliska - es pieceпos apmзram 8:10, nu vismaz tikos vajadzзtu, parasti sanвk kвdos 8:15, tad miegains izvelkos no mвjas un ap 8:35 esmu savв mопajв valsts iestвdз. Darba diena sвkas pвrlasot visus saitus, kuros ir kaut kas jauns (pзdзjв laika hоts - fmylife.com) un izиekojot komiksus un ziтas. Tвlвk jau, ja ir kas darвms, var pievзrsties darbam. Paрu darbu bыs sareюмоti aprakstоt, man te visdaювdвkвs lietas ir jвdara, bet nu pa lielam - es te uzraugu vienu IT sistзmu, raugos, lai tв kвrtоgi strвdв, organizзju visвdas lietas, kas saistоtas ar jaunu versiju ievieрanu, testзрanu, sistзmas pilnveidoрanu, kпыdu laboрanu, ai nu viskautko, рie te ir tikai daюi piemзri. Ir dienas, kad ir baigais ekрens, kad ir viskautkas ko darоt, bet lielвkoties sisнemka strвdв griezdamies un man nav daudz darba. Tвpзc lasu visвdus sыdus internetв un ko tik vзl ne. Pusdienвs eju 12:40 uz pirmo мimnвziju, kur ir krutвkв paika pasaulз un pзc tam darbв sзюu PIERIJIES un absolыti laimоgs ar dzоvi. Darbs beidzas 17:00, kad raitв solо ar austiтвm ausоs un skanoрu dusmоgu metвlu dodos mвjвs. Mвjвs esmu padsmit minыtes vзlвk.

oh, darbavietas apraksts. Tв kв man te foиuka nav, izlоdzзрos ar aprakstu. Sвksim no mana galda kreisвs puses. Kreisajв apakрзjв stыrо ir nesvarоgu papоru иupiтa, 2 zaпas mapes, viena dzeltena un pa virsu stвv steipleris. Vзl visвdi papоri, tвlвk augрзjв stыrо ir lоmlapiтas, marнeris, lielвs lоmlapiтas, skoиs, caurumotвjs, parastвs lapiтas, dzзрgumija, zоmulis, maziтр steipleris, parastвs rakstвmвs lapiтas, рнзres (2as), 2 pildspalvas, vзl viens skoиs, staple remover (nezinu kв latviski), zоmogs, flomоtis, visвdi sыdi, mana krыze, pag, ko tв te dara, noliku otrв pusз kompim, nu un vзl visвdi рtrunti GALDA ORGANIZЗTВJВ lol. Kompis, te ir sipa uz kuras ir karote, 3 lapiтas, saspraudоtes 7 saspraustas kopв, santоmi, tвlвk pa labi ir papоri, maiss ar riekstiтiem no vecmвmiтas, krыze (kuru es pirms brоюa tur noliku), telefons, biр tвlвk printeris, papоri, 2 tзjas MOЮUMS, юurnвls GUIDE, kuru hvzcik sen kaut kur par brоvu dabыju, tвlвk vзl visвdi papоri un manas austiтas. - tвs jau ir paрв labajв pusз - man tвds stыra galds нipa.

edit: tikko pвrlasоju un konstatзju, ka izklausвs totвli garlaicоgi. Bet man ir stilоgi kolзмi un daudzveidоgs darbs, tв ka ir interesanti :)

Link to comment
Share on other sites

oj vot shis bus interesants topiks :)

Tatad mana diena:

Pieceljos ( ka kuro reizi sanak ) izdzeru kafiju un domaju vai iet uz lekcijam vai ne ( soreiz izskatisim abus variantus ) 1. ja aizeju - nosezu lekcijas, nirdzu par visu kas kustaas, meginu kko iezubrit savas pelekajas sunas ( jega nekada ) tad nosaucu visus skolotajus kurus dzili ienistu ;DD talak jau seko pusdienas laiks pierijos un tad vai nu majas vai uz lekcijam. Pec skolas ar pilnigu nesaprasanu kapec aizgaju dodos majas pie S.O.A.D kas vismaz mani saprot. Talak pacholeju kadu serialu ( iesakat kads ludzu kko lidzigu Friends ) un pachatoju, vel joprojam sezu un truli blenzu datora monitora. Atkariba no noskanojuma lieku LV muzonu vai kko smagu. Vakara atkariba situacijas, finansiala stavokla un citiem mazaksvarigiem faktoriem vai nu dodos uz kojam kost vai nu saucu pie sevis kost. Aizeju gulet vai nu skaidra vai ne tik skaidra. Piecelos, kaltee ;DD

2. variants - ja neaizeju uz lekcijam. Tatad piecelos ap 12iem un paedu lenas brokastis, iesledzu skalju muzonu, paskatos kadu serialu, velkos lauka [ ja ir kur ko un kapec ]. Vakara gaita lidziga gadijumam kad aizeju uz lekcijam. Vel ja nav ko darit paciniju kadu webu vai palasu kko.

Nesanaca tik gari bet nu ... Thats all Folks :]

Link to comment
Share on other sites

Strādāju vidēji 25 stundas nedēļā. Pārdodu lietotu datortehniku, lieku softu, čakarējos ap kompīšiem savu zināšanu līmenī.

Pēdējie mēneši ir gaužām bēdīgi kā jau visur gan šajā, gan pārsvarā visās citās sfērās.

Atceros pirmos darba mēnešus pirms gada, kad burtiski dzinām ārā VID darbiniekus, jo nebija iespējams visus apkalpot sakarā ar mega akciju. Tagad situācija ir vairāk kā skumja sakarā ar preču realizāciju un cilvēku interesi, likumsakarīgi huh.

Līdzīgi kā ordijam, diezgan daudz ir brīvā laika, kuru izmantoju lasot dažnedažādu drazu netā.

Vēl man patīk "view new posts" poga gign forumā, hehe.

Un vēl es gaidu rītdienu. Chaos A.D

Ārprāts, es izklausos pēc īgna pidiņa, bet visumā tā nemaz nav. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Mācos un strādāju reizē, kaut gan par mācīšanos to būtu ļoti grūti nosaukt. Tagad ir prakse, kuras laikā sēžu mājās :D Strādāju tehnikas portālā, rakstu ziņas par auto un elektroniku. Darbs, no mājām, izņemot piektdienas, kad uz kādu stundu parādos birojā. Vēl piepelnos līdzīgi kā Gludinātājs. Abi darbi man patīk, tiesa tie visticamāk ir tikai pagaidu variants līdz pabeigšu mācīties ( šogad oktobrī ), tad jau iešu vakarniekos tālāk zubrīties un strādāšu par ( vismaz es ceru ) juristu.

Link to comment
Share on other sites

ļoti negribīgi pieceļos 11os. principā darbā ir jābūt 12os, bet pēdējā laikā braucu uz 2iem. ņemos pa savu arhīvu līdz 20iem vakarā. tad braucu mājās.

varu visus ziņu dienestā (un daļu no tiem kuri strādā pārējās redakcijās - sporta, kultūras u.c) strādājošos saukt uz tu un krist regulāri visiem uz nerviem.

darbs interesants (un arī kaulus īpaši nelauž), bet maz apmaksāts. ne gluži tā, ka pilnīgs pizģec, bet nu nekas spožs arī nav.

Link to comment
Share on other sites

Pieceljos kados plkst. 7.10 , reali no gultas izlienu ara plkst. 7.40-7.50 , paeedu un kados 8.30 dodos uz pagalmu uz masinu un braucu uz darbu , kas atrodas 17km no Rigas uz Jelgavas pusi , aiz olaines pagrieziena 3-4~km. Ievelkos darba sasveicinos ar visiem pidariem , kas jau ir pirms mani atbraukushi , uzkapju augsha iesledzu kompi , pasezhu neta ar rita kafiju , ko esmu tiko uztaisijis. Pec tam noeeju leja lieku 2vai3 gopariem staigat par auto rezerves dalju noliktavu un skaitit detaljas, lai varetu veikt inventerezaciju. Tad kad vinji ko ir sarastijushi pec kadas 1h , un es jau esu nopiipejies zaljs , eju augsha un visu vadu ieksha noliktavas programmaa, taa lidz 5ciem ik pa stundai , ja protams viniem nav dafiga klientu , savacu lapeli ar sarakstitam detalam , kas jaievada noliktavas uzskaites programma. Darbs nav slikts , sezhu siltuma , adas benkji liela , milzigs LCD televizors darba ar xbox360 un dvd, ja nav ko darit var uzkapat halo2. Tad vel kadas 3x nedelja man ir jaaizved kads jauns autinjs uz valsts tehnisko apskati un registraciju , parsvara chali no polijas/vacijas dabon sistas mashinas , un latvija saliek kopa .

angars_2.jpg

angars_3.jpg

servis_2.jpg

servis_3.jpg

sodien velak salikshu bildes no offica

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

sys admins, darbs ir gana labs un brīvā laika arī pietiekami, strādāju pa 12 stundām 3x vai 4x nedeļā(vienu nedēļu 3 otru 4x) =]

1. Deldēju pakaļu =]

dio1llcgb749f8o5nfg8.jpg

2. Dokumentu skapis

tf7f4iuow7gzr3jfo1u.jpg

3. Darba vajadzībām kā arī lai pskatītos tv, pakapātu ps2.

mubzz48s44sx97guy9q.jpg

4. Darba vieta.

krajbanka_krajbanka_0_340x420.jpg

Fotogrāfēts ar ziepēm ;]

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

celšanās k-kur ap 9. šuce sākās approximately at about 10:20, dažreiz 11:00.

mācos džeza nodaļā, un mana specialitāte ir saksofons (obligātie instrumenti neskaitot saksi ir - bugas, basģitāra, jazz klavieres, klasiskās klavieres) tā kā par garlaicību sūdzēties būtu grēks! :)

mazs ieskats manā ikdienā diezgan nekvalitatīvā veidā :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...