Jump to content
GIGN Forum

Moderators Iekš Ot Sadaļas

vbyuer
 Share

Recommended Posts

Vēlētos lūgt moderatora tiesības visā Offtopic sadaļā, jo pēdējā laikā pārāk bieži visdažādākajās tēmās nākas lasīt pagasta mistērijas, tukšas divu cilvēku sarunas, kā arī, piemēram, sadaļai neatbilstošas tēmas.

Nav normāli, ka nereti gandrīz pusi no pilna apakšsadaļas izklājuma veido aizslēgtas tēmas - tas ir kairinoši. Šī iemesla dēļ uzmanība vairāk jāpievērš nevis seku likvidācijai, bet problēmas saknei jeb, citiem vārdiem sakot, šobrīd pārāk pasīvi notiek cilvēku izravēšana.

Vai moderatoru nav par daudz? Nē, nav.

Paldies (vai arī nē).

nekas nav pret vbyueri, bet pašlaik tiešām liekas, ka ar moderēšanu viss ir kārtībā, un papildspēkus īpaši nevajag.

ja papildspēki būs nepieciešami, vbyueris būtu pirmais, ko rekomendētu.

Man visu laiku likaas ka vaipers arii ir moders,bet she ku re ku,es kljudiijos! Es domaju,ka pietiks dot modera tiesibas,jo skatos ka katru dienu topici tiek veerti 1ns pec 2tra ciet,es pat nepaspeju iechekot un kur nu vel izteikties,ja teema interesee! Tatad ANTI,bet ja kadam MODERAM nonjemtu sho darbu,tad esmu ar visaam 4traam par to lai vaiperam iedod!

Edited by GooD`MeN

Lai gan man joprojām tev grūti piedot, ka neieradies uz gign 08 ballīti, modera tiesības tomēr uzlikšu. Neaizraujies tik kā visi jaunie moderi - ar pārāk aktīvu darbību, dari tikai to, kas nepieciešams. Tu jau nu neesi tā persona, kuru man mācīt, bet tik un tā to saku, jo gandrīz visi, kas dabūjuši moderatora iespējas, tās sāk aktīvi izmantot.

Paldies ^_^

Būs jācenšas laboties.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...