dyversant Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Tatad beidzot gribu savu topiku, kura prasit moderatora apgreidu visam forumam. Jo, nav tā , ka esošie moderi tiek galā, ja tā būtu, tad debīlu, tizlu topiku nebūtu. Šobrīd esmu ProRaabs iekš bodes, kurā uzvedos pietiekami dusmīgi. To pašu taisos darīt arī iekš visa foruma, ja protams worms nesaks spamot. talakais jau atkarigs no jums iepriekš kad, mazleit ne pa tēmu teddy postā prasīju apgreidu visi ta ka bija par. nu redzes ko tauta doma. diviits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 es nēesmu aizmirsi kā tu uztaisiji spamu manā topikā! Jo, nav tā , ka esošie moderi tiek galā, ja tā būtu, tad debīlu, tizlu topiku nebūtu. ja tu domā wL topiku, tad to ārā dzēst nedrīkt, TAS IR GIGN ZELTS! Viņš jau savā ziņā ir pārspējis SR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 (edited) ne nee.. wl nekada gadijuma. Man darba edot pusdienas, vinja topiki ir ka zaptsmaize! bet vot tie posti, no debiliem, tizliem un dauniskiem cilvekiem, tie butu japatira tev ir iespeja - beidzot kada tusinja paradies un noskalosim manu greeku Edited March 16, 2009 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 sorzz ka paceļu bet PAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 PAR! Es un mans suns par!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Noteikumus lasat? Ja kāds, kurš drīkst, bet nevar ierakstīt, grib kaut ko ierakstīt, padodat ziņu - atvēršu. Iepriekšējā teikuma loģika rauj jumtu. EDIT: worm, nebija gan. Savādāk tu jau redzi kas te sāka notikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 cash, tas bija ļauni es atvēru no manis bučas un rec edit: ai, es aizvēru atkal topiku, jo uzkiktu diveru kā moderu... ejat visi dirst, bučas p.s. why so serious? p.p.s my answer will be but i will not say Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 izmantoju pirmo privilegiju - lai pateiktu paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts