Jump to content
GIGN Forum

Hakerisms

Psihoner
 Share

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LABAS MAJASLAPAS NEATAISA AR FRONTPAGE !!! DOOH!!! tu gribi teikt, ka gign.lv taisits ar frontpage?

P.S. ir ari labakas par frontpage progas !!!

P.P.S. aa un vel ROFL tas, ka tiko teici, ka neko nejedz un nu jau maci pieredzejusus cilvekus !!! ROFL !!!

Edited by -ha-

Manis peec saac ar Qbasic programmu programeet. Kad buusi speejiigs vinnaa uzmaukt taadu kaa programmu "paint" tad kkeries pie kaa nopietnaaka. C++, delphi un veel.....

Warning: Programmeessana ir ilgs un sarezzggiits shits confused.gif bet ja tam visam izbursies cauri tad respect thumbsup.gif

Macromedia Dreamweaver, bet nu ja tu angleni nejedz tad parsource code aizmirsti chaliit un ej griidas lakot dry.gif ! programmet jasak ir ar HTML, nu tas ir pamats un vina ietilps no visiem scriptiem pa biskinam, un kkad jasak ar PHP burties !!! tad C++ delphi utt tur ir dafiga vinju !!! un ja tev sitadi jautajumi dodies uz boot.lv forumu !!!

Edited by -ha-

Man irntere see hakerisms ar ko to saaak un ka var programmmeet??? Ar ko saakt nu majas lapu izveide taa ir tikai specifikaacija, bet piemeeram progras uzstaadii6ana lai tev piemeeram visaas datora vietaas radiiitos piemeeram "Laimiigu jaunogadu !!!!"

Hakeri tie passi programmeetaaji vien ir un saac ar QBasic, pascal(novecojussas, vairs nav modee) vai iipassaa gadiijumaa ar delphi(sarezzggiitaaks) ssitiem vismaz var kautkur sadabuut manuaallus latviski.

ssitiem vismaz var kautkur sadabuut manuaallus latviski.

sasmidinaji laugh.gifXD.gif , tikpat ka nereali, ja nu vienigi kads no universitashu audzekniem nebus noshaarejis vai iztulkojis dry.gif , jo pat tadu plashu scriptu ka PHP ir nenormali gruti atrast manuali lat val.... sad.gif delphim vienigi kku varbut...bet pascalam un qbasic ..forget about it wacko.gif

Notepad laugh.gif

Tagad visiem topaa ir vainu macromedia produkcija vai arii kaads no php. Cik saprotu, tad vairums tagad izmanto php 4. Ssiis programmaas var noteikti atrast netaa. Macromedia produkcijai visticamaak, ka tev naaksies pamekleet licenzes nummurinnu, bet toties daudzi php ir freeware. Iesaku kkerties pie PHP, ja tam iziesi cauri, tad malacis. wink.gif

Tad pasakiet 4ista ar kuru programmu veidot maajas lapas kuru buutu vnk un izplatiita latvijaa kaut cik .... Un nedodiet taadas kruas nevar atast netaa !!! luudzu ! sad.gif ! !:( ! !:( !

ta vel viens kandidats uz D/B zaban.gif OKEI PATEIKSU SAPROTAMA VALODA!!! TAISOT MAJASLAPU AR PROGRAMMAM TU NEIEMACISIES PROGRAMMET, JO PROGRAMMESANA SASTAV NO SOURCE CODE, KURS IR JPAMAZAM TAISOT LAPAS NOTEPADaa !!! smiliez.de_2477.gif

sasmidinaji laugh.gifXD.gif , tikpat ka nereali, ja nu vienigi kads no universitashu audzekniem nebus noshaarejis vai iztulkojis dry.gif , jo pat tadu plashu scriptu ka PHP ir nenormali gruti atrast manuali lat val.... sad.gif delphim vienigi kku varbut...bet pascalam un qbasic ..forget about it wacko.gif

Atvaino, bet nesmiidinaassu. thumbsup.gif

Sannemies puis un aizccaapo kautvai liidz Jaanna Rozes graamatniicai un paluukojies stendaa, kuraa paardod graamatas par datoriem. Tur ir gan Qbasic, gan Pascal iessuutaa foormaa. GL 20.gif

Atvaino, bet nesmiidinaassu. thumbsup.gif

Sannemies puis un aizccaapo kautvai liidz Jaanna Rozes graamatniicai un paluukojies stendaa, kuraa paardod graamatas par datoriem. Tur ir gan Qbasic, gan Pascal iessuutaa foormaa. GL  20.gif

nu sooori, bet piemirsu pateikt, ka infu es parasti mekleju neta, jo ir pieredze ar autocad( sencis pirka 8 gramatas un katra ir kkas tads kas nav citas ) un diemzel gramatas nava parak letas confused.gif un neta novelk ap 6 manualiem izskrien cauri saturam un redzi, ka tuksumi lenam aizpildas v thumbsup.gif enivej, lai pats vins lemj ko darit wink.gif

EDIT: ieteikumus lasot redzu, ka ir daudz un pietiekosi labi, tagad vinam tikai, jalemj ar ko sakt ( ja vispar saks ) biggrin.gif

Edited by -ha-

ja vins to daris neizejot viegli pari HTML kodam, vins neizies php pamatus atrak par 4 gadiem  dry.gif ja iezies cauri HTML tad vins ietaupis 2-3 gadus  tongue.gif

Lai apguutu php nevajag 2-3 gadus. Pietiek arii ar pusgadu, ja tam nopietni kkeras klaat, ir arii taadi kas izgaajussi tam cauri pa 2-3 meenessiem. Nesaku peec savas pieredzes, jo man taadas nav, bet esmu runaajis ar citiem, kas to ir paveikussi. Un pie php var kkerties arii nezinot HTML, vieniigais ko vajag ir apnnemssanaas un pacietiiba.

Diemzzeel, man taada nav sad.gif

Edited by APOCALYPSE

Lai apguutu php nevajag 2-3 gadus. Pietiek arii ar pusgadu, ja tam nopietni kkeras klaat, ir arii taadi kas izgaajussi tam cauri pa 2-3 meenessiem. Nesaku peec savas pieredzes, jo man taadas nav, bet esmu runaajis ar citiem, kas to ir paveikussi. Un pie php var kkerties arii nezinot HTML, vieniigais ko vajag ir apnnemssanaas un pacietiiba.

Diemzzeel, man taada nav sad.gif

Tad paskaidro, kā izskatītos mājas lapa bez html un tikai php laugh.gif

paklausaties esl aikam esmu smiliez.de_2551.gif bet tomeer php aiznjem 1.2 mb nereali kaa ar tadu var kautko uzaisiiit ? Iedodiet normaalu tad maajas lapu viedo6ANAS PROGRAAMU KUR IEK6AA IR GAN SCRIPTI GAN TEMPLATES .... Taadu ar kuru piemeeram gigna lapa ir taisiita vai www.goldfm.lv lapa ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...