Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Paklausies maajas lapas taisiit ir pavisam kas cits, kas programme6ana !!! Mana izpratnee, labi esp njem6u velreiz frontpage preik6aaa un pa4akaree6os, bet vienalga kas ir programmee6ana un kas ar to saistaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) LABAS MAJASLAPAS NEATAISA AR FRONTPAGE !!! DOOH!!! tu gribi teikt, ka gign.lv taisits ar frontpage? P.S. ir ari labakas par frontpage progas !!! P.P.S. aa un vel ROFL tas, ka tiko teici, ka neko nejedz un nu jau maci pieredzejusus cilvekus !!! ROFL !!! Edited June 19, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Nu pasaki tad plz jo vismaz par frontpage ir graamata LV valoda kuru var izstudeet a par citam nav iznjemot kreivu valodu vai anglju .... Pasaki man tad kaadu labaku progu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 mājas lapu vispār nevajadzētu taisīt ar progām Sāksim ar to vai tu zini kas ir source? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Mācēt HTML nenozīmē mācēt programmēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Manis peec saac ar Qbasic programmu programeet. Kad buusi speejiigs vinnaa uzmaukt taadu kaa programmu "paint" tad kkeries pie kaa nopietnaaka. C++, delphi un veel..... Warning: Programmeessana ir ilgs un sarezzggiits shits bet ja tam visam izbursies cauri tad respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Mācēt HTML nenozīmē mācēt programmēt. Var teikt ka tas ir sākums Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) Macromedia Dreamweaver, bet nu ja tu angleni nejedz tad parsource code aizmirsti chaliit un ej griidas lakot ! programmet jasak ir ar HTML, nu tas ir pamats un vina ietilps no visiem scriptiem pa biskinam, un kkad jasak ar PHP burties !!! tad C++ delphi utt tur ir dafiga vinju !!! un ja tev sitadi jautajumi dodies uz boot.lv forumu !!! Edited June 19, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Man irntere see hakerisms ar ko to saaak un ka var programmmeet??? Ar ko saakt nu majas lapu izveide taa ir tikai specifikaacija, bet piemeeram progras uzstaadii6ana lai tev piemeeram visaas datora vietaas radiiitos piemeeram "Laimiigu jaunogadu !!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Navm an anglu valdoa probleema ir Rus valoda probleeema .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Hakeri tie passi programmeetaaji vien ir un saac ar QBasic, pascal(novecojussas, vairs nav modee) vai iipassaa gadiijumaa ar delphi(sarezzggiitaaks) ssitiem vismaz var kautkur sadabuut manuaallus latviski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 boot.lv foruma ej un prasna, bet tev vienalga pateiks, lai sac ar majaslapam tur ir daudz profesionalu cilveku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 Tad pasakiet 4ista ar kuru programmu veidot maajas lapas kuru buutu vnk un izplatiita latvijaa kaut cik .... Un nedodiet taadas kruas nevar atast netaa !!! luudzu ! ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 ssitiem vismaz var kautkur sadabuut manuaallus latviski. sasmidinaji , tikpat ka nereali, ja nu vienigi kads no universitashu audzekniem nebus noshaarejis vai iztulkojis , jo pat tadu plashu scriptu ka PHP ir nenormali gruti atrast manuali lat val.... delphim vienigi kku varbut...bet pascalam un qbasic ..forget about it Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Notepad Tagad visiem topaa ir vainu macromedia produkcija vai arii kaads no php. Cik saprotu, tad vairums tagad izmanto php 4. Ssiis programmaas var noteikti atrast netaa. Macromedia produkcijai visticamaak, ka tev naaksies pamekleet licenzes nummurinnu, bet toties daudzi php ir freeware. Iesaku kkerties pie PHP, ja tam iziesi cauri, tad malacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Tad pasakiet 4ista ar kuru programmu veidot maajas lapas kuru buutu vnk un izplatiita latvijaa kaut cik .... Un nedodiet taadas kruas nevar atast netaa !!! luudzu ! ! ! ! ! ! ta vel viens kandidats uz D/B OKEI PATEIKSU SAPROTAMA VALODA!!! TAISOT MAJASLAPU AR PROGRAMMAM TU NEIEMACISIES PROGRAMMET, JO PROGRAMMESANA SASTAV NO SOURCE CODE, KURS IR JPAMAZAM TAISOT LAPAS NOTEPADaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 d00h, mājas lapas var veidot ar notepad2, mans vissmīļākais, vai arī praktiski jebkurš teksta redaktors Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 sasmidinaji , tikpat ka nereali, ja nu vienigi kads no universitashu audzekniem nebus noshaarejis vai iztulkojis , jo pat tadu plashu scriptu ka PHP ir nenormali gruti atrast manuali lat val.... delphim vienigi kku varbut...bet pascalam un qbasic ..forget about it Atvaino, bet nesmiidinaassu. Sannemies puis un aizccaapo kautvai liidz Jaanna Rozes graamatniicai un paluukojies stendaa, kuraa paardod graamatas par datoriem. Tur ir gan Qbasic, gan Pascal iessuutaa foormaa. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Iesaku kkerties pie PHP, ja tam iziesi cauri, tad malacis. ja vins to daris neizejot viegli pari HTML kodam, vins neizies php pamatus atrak par 4 gadiem ja iezies cauri HTML tad vins ietaupis 2-3 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 par PeHaPe arī ir grāmata latviski: PHP soli pa solim Tikai ar vinju ir daudz pretrunas, nu pamatus iemācīties var Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Pat te qbasic un pascal var atrast http://rex.liis.lv/liis/prog/macmat.nsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) Atvaino, bet nesmiidinaassu. Sannemies puis un aizccaapo kautvai liidz Jaanna Rozes graamatniicai un paluukojies stendaa, kuraa paardod graamatas par datoriem. Tur ir gan Qbasic, gan Pascal iessuutaa foormaa. GL nu sooori, bet piemirsu pateikt, ka infu es parasti mekleju neta, jo ir pieredze ar autocad( sencis pirka 8 gramatas un katra ir kkas tads kas nav citas ) un diemzel gramatas nava parak letas un neta novelk ap 6 manualiem izskrien cauri saturam un redzi, ka tuksumi lenam aizpildas v enivej, lai pats vins lemj ko darit EDIT: ieteikumus lasot redzu, ka ir daudz un pietiekosi labi, tagad vinam tikai, jalemj ar ko sakt ( ja vispar saks ) Edited June 19, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 (edited) ja vins to daris neizejot viegli pari HTML kodam, vins neizies php pamatus atrak par 4 gadiem ja iezies cauri HTML tad vins ietaupis 2-3 gadus Lai apguutu php nevajag 2-3 gadus. Pietiek arii ar pusgadu, ja tam nopietni kkeras klaat, ir arii taadi kas izgaajussi tam cauri pa 2-3 meenessiem. Nesaku peec savas pieredzes, jo man taadas nav, bet esmu runaajis ar citiem, kas to ir paveikussi. Un pie php var kkerties arii nezinot HTML, vieniigais ko vajag ir apnnemssanaas un pacietiiba. Diemzzeel, man taada nav Edited June 19, 2005 by APOCALYPSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Lai apguutu php nevajag 2-3 gadus. Pietiek arii ar pusgadu, ja tam nopietni kkeras klaat, ir arii taadi kas izgaajussi tam cauri pa 2-3 meenessiem. Nesaku peec savas pieredzes, jo man taadas nav, bet esmu runaajis ar citiem, kas to ir paveikussi. Un pie php var kkerties arii nezinot HTML, vieniigais ko vajag ir apnnemssanaas un pacietiiba. Diemzzeel, man taada nav Tad paskaidro, kā izskatītos mājas lapa bez html un tikai php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 paklausaties esl aikam esmu bet tomeer php aiznjem 1.2 mb nereali kaa ar tadu var kautko uzaisiiit ? Iedodiet normaalu tad maajas lapu viedo6ANAS PROGRAAMU KUR IEK6AA IR GAN SCRIPTI GAN TEMPLATES .... Taadu ar kuru piemeeram gigna lapa ir taisiita vai www.goldfm.lv lapa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now