Psihoner Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Vop6im man tads mazs loligi loliigsj autaajums , kaads neznk ur var noka4aat 6os failus ? Es izmekleejsu gan ramblera gan googlee bet nevar atrast ejo6u versiju , varbutu kads varetu palidzeet , varbut kads zink ur var noka4aat 6iis programmmas >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 p2p vai e2k tiklos pameklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 ja driixt zinaat, kas ir Teken 3 Via Mortal Combat 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Tās ir kaušanās spēles. Tekken 3 bija krutākā kautiņu spēle pirms gadiem 5. Tagad jau ir Tekken 5. PS: Mortal Kombat Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 (edited) nee nu to jau es pats ar saprotu vnk es domaaju.. aah es pat nez kaa lai pasaka edit: nu es izdomaaju kaa lai paska - vinsh bija uzraxtiijis via nevis vai tapee es domaaju tas kopaa kaukaads softa nosaukums. Tas kas shito topiku taisiija vismaz vareeja piedomaat pie raxtiishanas, tik pavirshi Edited June 18, 2005 by frenzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Tava rakstība daudz neatpaliek. Būtu gudrāks, saprastu uzreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 nu ok, ok piedod mister pareizais, naakamreiz iedziljinaashos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now