naziic Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tāak, raksta tagad tie, kuri ir gājuši iekš credo autoskolas. Iesakiet lūdzu labu instruktoru, tagad vajadzētu sākt jau braukšanas likt, bet instruktors vēl jāizvēlās. Itkā 100% brīvie instruktori, kurus man iedeva ir - Jānis Godiņš Ivars Muižemnieks Ivars Plūme Aleksejs Jefremovs Māris Krieviņš Arvīds Oribidāns Vadims Berežkovs Iespējams, ka te neviens neatsauksies, jo cik zinu, lielākā daļa ir mācījušies Vanagā. EDIT: Ieraugot, ka good mens ieskatās atcerējos pateikt, ka mācos Rīgas credo, nevis Liepājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 (edited) es mācījos pie Jāņa Godiņa. Normāls vecis, bet prasa, lai šausmīgi perfekti brauc. viņa parakstu tikai pēc 6 mēnešiem dabūju. tas bija saistīts ar to, ka uz braukšanām reizēm gāju 6dienās pēc kluba apmeklējuma vieglā pālī vajadzēja 3 reizes perfekti bez punktiem nobraukt, un to ir ahūni grūti izdarīt. naudu izgāzu daudz, bet eksāmenu pa nullēm noliku. Edited March 5, 2009 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Man draudzenei arii tieshi shis jautaajums interesee! Naziic ja tu esi izveeleejies instruktoru varbuut vari pateikt vai tava izveele ir bijusi laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now