Muhamed Alli Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 IR tāda komedija [redzams description] bet es vēlos uzzinat šis filams orginālversijas nosaukumu. Atceros vinu kadreiz rādija LNT kādu gadu atpakal, bet nekādīgi nespēju atcerēties nosaukumu :/ p.s tur bija vairāku filmu apvienojumi, un stastits bija par melno rajonu, atceros kad orginalaja filma beigas vins gribeeja parvakties ar kkadu veceni uz Atlantu, bet kad vini jau taisijas braukt prom, vinu drive bay pie pasas majas nosava. Tad vel vini apzaga veikalu, nosava kasieri, bet actaja aluspudeli uz letes un vinu uz kkadu laicinu ieseeedinaja cietuma. Ceru kad sovakar dabusu nosaukumu, jo skatoties colors velos vinu nokacat :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0116126/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 (edited) jā bet man vaiga orginālu. nosaukums bija kkas lidzigs sim "Societ 2 " pec 2 neatceros kas bija. Youtube un Google pec Societ 2 neka nevaru atrast bija 3 vardi kopa "societ 2 *******" lol vaidzeja atrast tavu link imba un uzzinaju visas filmas ko vaidzeja myxaxaaxaxax ja vel kādam intrese. "Boyz N the Hood", "South Central", "Menace II Society", "Higher Learning" and "Juice". visas filmas uz kuru sižetiem taisita drink juise. p.s sorr es nezinaju kad imba kkas tads parasti ari ir rakstits :/ Edited February 21, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now