Jump to content
GIGN Forum

Acc Up @ Tf2

Kefiirs666
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Vēlos prasīt tiesību paaugstinājumu, jo dažas lietas manā access ir nepilnīgas!

Vēlos lūgt: sm_admin, sm_slay, sm_banip (visus ban), un sm_votemap

Tagad pastāstīšu, kāpēc man tas vajadzīgs.

Sm_admin - uzrodas tādi čīteri, kuriem niks kļūst tāds pats, kā kādam no spēlētājiem, iedomājamies situāciju: spēlē cilvēks ar niku PIENS, ienāk vēlviens ar speedu, kuram niks arī ir PIENS, nu tad es rakstu konsolē sm_ban PIENS, bet tad vai nu es nobanoju abus, vai arī nav nekāda responda no ban komandas! Tie kas saka, lai banoju IP - es nevaru, man nav sm_banip (komanda, kuru vēlos iegūt) un IP es nevaru uzzināt! Tāpēc domāju, sm_admin būtu perfekts risinājums.

Sm_slay - šī komanda ir ļoti noderīga, īpaši jau pret tiem, kuri paņem intelu un skraida apkārt neko nedarot un arī intelu zemē nemet un kikot arī tādus negribās...

sm_banip, sm_banid - izklāstīju jau garajā tekstā

sm_votemap - tā kā esmu spēlētājs pa naktīm, parasti iet vai nu mapcikls, vai nu arī Dustbowl 24/7, cittreiz tas pats dustbowl jau krīt uz nerviem, jo jau ir pašam savācies 500 punktu score un man liekas, spēlētāji jau gribētu mapchange!

Aizmirsu piebilst, ka kārtīgi nestrādā komanda sm_psay *niks* *ziņa*

Tie kas nezin, sm_psay ir sūtīt PM kādam spēlētājam...

Gļuks parādas šeit: sm_psay *niks* Ejam atrak

Gļuks parādas pie "ejam atrak", cik esmu novērojis, ziņā nedrīkst būt atstarpju, tādējādi viņš parādīs tikai "EJAM"

Paldies jau iepriekš!

debīlos nikus bano pēc ID, uzraksti status, tur parādās ID, tad sm_ban ID 0 reason

sm_psay izmanto šādi sm_psay niks "teksts rakstās pēdiņās"

pārējās komandas tev nevajag, pa naktīm, kad nav tik daudz spēlētāju, labāk lai iet dustbowls

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...