Kefiirs666 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Sveiki! Vēlos prasīt tiesību paaugstinājumu, jo dažas lietas manā access ir nepilnīgas! Vēlos lūgt: sm_admin, sm_slay, sm_banip (visus ban), un sm_votemap Tagad pastāstīšu, kāpēc man tas vajadzīgs. Sm_admin - uzrodas tādi čīteri, kuriem niks kļūst tāds pats, kā kādam no spēlētājiem, iedomājamies situāciju: spēlē cilvēks ar niku PIENS, ienāk vēlviens ar speedu, kuram niks arī ir PIENS, nu tad es rakstu konsolē sm_ban PIENS, bet tad vai nu es nobanoju abus, vai arī nav nekāda responda no ban komandas! Tie kas saka, lai banoju IP - es nevaru, man nav sm_banip (komanda, kuru vēlos iegūt) un IP es nevaru uzzināt! Tāpēc domāju, sm_admin būtu perfekts risinājums. Sm_slay - šī komanda ir ļoti noderīga, īpaši jau pret tiem, kuri paņem intelu un skraida apkārt neko nedarot un arī intelu zemē nemet un kikot arī tādus negribās... sm_banip, sm_banid - izklāstīju jau garajā tekstā sm_votemap - tā kā esmu spēlētājs pa naktīm, parasti iet vai nu mapcikls, vai nu arī Dustbowl 24/7, cittreiz tas pats dustbowl jau krīt uz nerviem, jo jau ir pašam savācies 500 punktu score un man liekas, spēlētāji jau gribētu mapchange! Aizmirsu piebilst, ka kārtīgi nestrādā komanda sm_psay *niks* *ziņa* Tie kas nezin, sm_psay ir sūtīt PM kādam spēlētājam... Gļuks parādas šeit: sm_psay *niks* Ejam atrak Gļuks parādas pie "ejam atrak", cik esmu novērojis, ziņā nedrīkst būt atstarpju, tādējādi viņš parādīs tikai "EJAM" Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 debīlos nikus bano pēc ID, uzraksti status, tur parādās ID, tad sm_ban ID 0 reason sm_psay izmanto šādi sm_psay niks "teksts rakstās pēdiņās" pārējās komandas tev nevajag, pa naktīm, kad nav tik daudz spēlētāju, labāk lai iet dustbowls Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 sm_who uzrādija, ka viņam jau ir vote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 Nav man votemap! Mēģinu sm_votemap un YOU DON'T HAVE ACCESS TO THAT COMMAND Kāda jēga banot viņus pēc ID? Viņiem tak steams nav! Viņus tikai uz IP vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Mēģinu sm_votemap un YOU DON'T HAVE ACCESS TO THAT COMMAND Kāda jēga banot viņus pēc ID? Viņiem tak steams nav! Viņus tikai uz IP vajag! steams ir visiem! bez steama nevar serverī tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts