Bitiite Posted August 26, 2003 Author Report Share Posted August 26, 2003 ja gribi taa uzvedies pietiek ar jums man te striideetie plz aizlikojiet topicu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma4alka Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Man vienkarssi trukst vaardu Ko var dariit taadi ir tie siikie un mieraa arii neliekaas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Par 4Tusu textinjsh rulz... no coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Yeah, beidzot tas cilveeks pielikts pie vietas.....Puisiitim vaardinji aptruukaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 Tam muljkjim vajag permet BAN ginjii te pa daudz nepatiik servs pisies nah uz citu un kad ej ieksha serva tur ir taads texts apmeeram shitaa " Nedirsies ar adminu dabuusi kick/ban" ceru ka tagad moska tev aizies nah tu dabuuji kick ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Cilveek labaak daudz nedirs Es varu no kaartot tev banu uz 4Tus , ja gribi ? ((( EEEVVIIIILLLLL aa un runaajot par botiem, pats neesi labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Nee nopietni , tu jau saaac pat vairaak lamaaties nekaa es Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 cilveek tu uz 4Tus tiki taapece , ka toreiz mees ljoti labai nospeeleejam gather pret TEEVU gather, liidz ar to vinji sadeva tev rec un paareejie , kaa pakaljdarinaataaji arii sadeva REC-us , takshto nesadomaajies , ka tu esi BAIGAIS teevs , jo taa bija ljoti lie la veiksme ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 ohh kAMOON nokaarto man banus nokaarto ... +ok esmu bots a pac tu ? ;/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 ohh kAMOON nokaarto man banus nokaarto ... +ok esmu bots a pac tu ? ;/// + tu veel esi : loxs, priduraks, iiblis u.t.t [attiesinaats uz caali tb cilveeku] Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 ohh kAMOON nokaarto man banus nokaarto ... +ok esmu bots a pac tu ? ;/// nu noteikti ne taads kaa tu ;// Link to comment Share on other sites More sharing options...
fya Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 + iemaacies cieniit citus speleetaajus CS community , cieniis arii tevi (nu labi , nerunaajot par dazhhiem rekordu siteejiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts