Jump to content
GIGN Forum

Jautajums Par Nodokljiem

weix99
 Share

Recommended Posts

kad tu piestadisi klientam rekinu, rekina butu japaradas PVN. Ja klients talak pardod so pakalpojumu, tad vinam nav velriz japievieno PVN prieks nakama klienta (ja vins ir starpnieks).

Tobish - ja tu gribi piestadit rekinu par 10Ls kadam, tad tev bus jaraksta, ka tie ir 7.9 pamata summa, + 2.1PVN (nu kaut ka ta... patiesiba laikam savadak, jo 21% no 7.9 nav 2.1).

Beefs

Vai par to, ka es par samaksu ievietoju kaada baneri savaa veblapaa, man ir jamaksaa nodoklji vai nav ?

Tobish - ja tu gribi piestadit rekinu par 10Ls kadam, tad tev bus jaraksta, ka tie ir 7.9 pamata summa, + 2.1PVN (nu kaut ka ta... patiesiba laikam savadak, jo 21% no 7.9 nav 2.1).

Beefs

ok, bet man samaksaat varees caur payal.

Tad kada veidaa un kam es varu samaksaat tos 2 ls pvn? Vai varbut man nemaz nekas nav jamaksaa ?

Edited by weix99

Ja es pats uz savu galvu uztaisu sev weblapu un sarunaaju ar tevi, ka tu man maksaa 10ls menesi par to ka es izvietoju tavu baneri uz savas lapas, tad tas ir pretlikumigi ? pareizi sapratu ?

Ja jaa, tad ir kaut neliela iespeja, ka varetu sanaakt kaut kadas nepatikshanas ?

Edited by weix99

nekadas nepatiksanas nebus, kamer tev naks ieksa liidz 500ls vai pat vairak ls menesi. Kad konta saks paradities vairak par sito, tad gan jasak uzmanities. Tapatas nebutu velams, lai parskaitijuma paraditos iemesls samaksa par pakalpojumu tadu un tadu. Prosta lai tev parskaita naudu un nekadas problemas nebus.

doma, ka worm maksa nodoklus? vai outlaw vai kads cits interneta suda portalitis? :D

BEefs

Ja jaa, tad ir kaut neliela iespeja, ka varetu sanaakt kaut kadas nepatikshanas ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...