0xDEAD BEEF Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Karoce! Sitaja lapa ir iq tests (tas pats no iepriekseja topika). Izpildi testu, ievadi mobila numuru. Tev atnak uz mobilo iszina ar pin kodu, kuru vajag ievadit lapa, lai tiktu pie rezultatiem. BEEEEET... Man ir taada nelaga aizdoma, ka tiklidz es lapa ievadisu to pin kodu, taa es automatiski busu pieregistrejies uz man 100gadus nevajadzigam NATTA huinam ko man katru nedelu sutis un atvilks no rekina 1.5Ls (lasam noteikumus lapas apaksa (scroll down) ar maziem sikiem burtiniem). vai kads ir ar sito saskaries? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Ja tu uzreiz pēc tam aizsūti stop kodu (STOP GAMES3D uz 176), vienalga tev noskatīs 1.5 Ls. Nafig tev to huiņu? IQ testi netā trūkst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 tocna ta ir, ka tiklidz tu ievadi pin kodu web lapa, ta tev noskaita piki? nu pizdec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Mēģinājis neesmu, bet esmu pārliecināts, ka naudu noskaita tiklīdz tu ievadi savu NR. Paprasi wl.media, viņš taču mīlestības padomus pasūta Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 ahahha!!! iemacijos uzhakot! Ja naudu nonem tad, kad ievada numuru, tad es varu tagad jebkuram taisit padlu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Tā ir tikai mana teorija, turklāt kodu nesaņemsi tu, bet cilvēks, kuru tu iegāzi Pamēģini un paskaties vai pēc tam kāds nesūdzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now