dumidors Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Sveik! Novilku vienu dienu Yu-gio-oh pamēģināt prosta spēlēt nav interesanti domāju lanā uzspēlēt. Tā kā man ir rūteris un gribu uzspēlēt lanā sāku kaut ko meklēt jo tā ka counter strike spēlēt lanā nevar tas ir ka rūteris uztaisi serveri un spēle i uz parastā PC un portatīvā. Novilku Battle.LAN un hamachi tik un tā nevar tas varbūt tapēc ka itkā nav reālā ip ? jo ja ir rūteris tad jau nav reālā ip. Tā kā gribēju uzzināt kā tad īsti varētu uzspēlēt. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slake` Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 noka4a Battlelan v0.5 un spele, ieraksti otra speletaja IP un vins tavejo un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 29, 2009 Author Report Share Posted January 29, 2009 Jau mēģināju bet man vaig tā piemēram man mājās ir 2 kompji un es gribu tā vienkārši lanā nevis tā ka otrs kompis ir citā pilsētā un man abiem kompjiem ir nereālā ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now