jonathan Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 atradu probleemu lagiem ieksh cs'a, kas mani jau moka kopsh pasha saakuma anglijaa! izraadaas, ka vainiigs sanaak ruuteris, jo dareks vakar pasvieda ideju, lai pameegjinu kompi pa tiesho piesleegt pie modema. tad nu shodien es stibiiju visu kompi uz pirmo staavu un sasleedzu visu kopaa! eju cs'aa un viss shtokos, pings uzlec dazhreiz paari 100, bet lagu nav! tagad domaaju, ko iesaakt, lai vareetu forshi speeleet es no savas izstabas, kas atrodas otraa staavaa! pagaidaam man ir http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B...ok-21/ref=nosim shis ruuteris un http://www.belkin.com/support/product/?lid...50&scid=223 shis adapteris! laikam sanaak, ka man vads javelk no pirmaa staava uz otro, bet lieta taada, ka modemam ir tikai viens tas slots no kura var ar vadu piesleegt netu citam kompim/ruuterim! ruuterim ir kaadi 4 vai 5! tagad es domaaju, kas notiks ja es vadu vilkshu no ruutera uz savu izstabu otraa staavaa! buus taadi pashi lagi vai probleema buus atrisinaata? gaidu ieteikumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Tas netgear ir diez gan labs. Ja Tu cs spēlē caur wireless, ir tikai loģiski, ka Tev lago, jo wireless signāls nav tik ātrs kā vads. Pieslēdzies ar vadu pie rūtera un redzēsi, ka arī lagu nebūs. Wirelessam visu laiku tiek sūtīti arī citi dati, kas rūterim jāapstrādā, pirms tas laiž Tevi cauri, tapēc arī lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 nu jsn. lol, kur lai tik garu vadu izrauju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Tāpat kā aizstiepi datoru līdz modemam, aizstiep līz rūterim un pārbaudi vispirms. Veikalā tad var nopirkt 10/20/30m, kādu vien vajag. Vari nopirkt arī 50m vadu un uzkniebt pats. Es vismaz pats kniebju i-neta vadus. Abi gali ta vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 jagaida nedeeljas nogale un jashauj uz bodi prom ceru, ka beidzot viss buus shtokos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now