reiniz.lv Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Karoč, lieta tāda. Šodien nopirku jaunu proci un termopastu, karoč visu kas vajadzīgs lai proci mainītu. Un tātad, jautājums tagad šāds ja es izrauju visus vadus no PC visu atvienojot un nomainu proci, salieku visu, man Windows strādās, ne? vai arī obligāti bez iespējām jāpārisnatalē? Nevar kādu nedēļu bez reinstall? Jo man tagad nav iespējas pārinstalēt, bet proci mainīt gribas ja jau nopirkts. Paldies zinātājiem jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Pēc idejas visam vajadzētu iet, jo čipsets tāds pats (pieņemu, ka zini, ko pirki). Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniz.lv Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 mm... Neko daudz nejēdzu. Zinu to ka pēs mātesplates info ko atradu netā, procis der - māte ņem pretī P4 (bija Celeron) un socket 478. Vai man būtu jāzin vēl kas? Neesmu zinātājs iekš PC, tādēļ arī jautāju. Karoč, P4 der, sockets der. Vajadzētu iet windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Vienmēr jau var samainīt atpakaļ. Cik tad tur tā darba. Bet principā nekam mainīties nevajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now