Tudis Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Mēs netgeimieši domājam uztaisīt normāli sh serveri, kāds bija iekš NG. Vai varat mums palīdzēt vainu ar servera hostēšana vai vismaz ieteikt kādu lētu hostingu. Ja kāds vēlas mums palīdzēt skype me S_P_O_X_X_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 sazinies tepat forumā ar džeku "ry." šķiet ka viņš piedāvā samērā lētu hostingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelo Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Es gribetu ietekt hostinga servisu, ko pats lietoju jau kadu gadu un varu droshi apgalvot ka klientu apkalposhana ir visaugstakaja limeni. Ne reizi nav bijushas nekadas tehniskas problemas vai kas tamlidzigs. Turklat tas ir pilnigi bez maksas. Vel ljoti liels plus ir tas, ka, ja ir velme, var piedalities ari dazhados projektos, kuros praktiski neko nedarot var LJOTI labi nopelnit. Siikaaka informacija un registreshanas: http://www.000webhost.com/*****.html Edited: sorry, laikam esmu nepareizi sapratis. no sakuma nepamaniju, ka tev vajadzigs servera hostings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Paldies par palīdzību. jerrico jā es tagad visu sarunāju jau, vienkārši tur jau man stāvēja serveri, bet lagoja, a tagad šie nopirkuši jaunu datoru Nelo - Servera hostingu nevis web hostingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now